Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kınamayın ama Allah korusun açıklıyım hemen sebebini😂
Bende tiroit varmış hızlı calısıyo graves hastalıgım olduğunu öğrendim ondan kilo alamıyomuşum ama şuan ilaçlara basladıgım için kilo alımım basladı önüne gecemezsem alıcam gibi görünüyor 😒
Geçmiş olsun canım umarım istediğin kiloya inersin 💋

Sagol canim elimden geldigince yazmaya calisiyorum

Suan yazarken bile rahat yazamiyorum benimkiler evde atışıp duruyor oglan yemek sogumadi deyip duruyor 🙄
Cocuklarlada ilgilen canim seninde Allah yardimcin olsun temizlik hastasi esin yuzunden cocuklarlada zor ilgileniyorsundur 😕

Sagol canim hepimize inşallah 🥰
Kuzum eşim evdeylen oturamiyorum o yokken rahatım çok şükür çocuklar birbirini yemediği müddetçe sıkıntı yok bir bakiyorum mis gibi oyun oynuyorlar bir bakiyorum biri birinin saçını çekmiş öbürü diğerinin bacağını ısırmış 😱

Yaaa beni düşünürmüş🤣😍🥰
sert-smiley-hareketli-resim-0024.gif
sus artık

Yok bacımsu ya millet yememiş içmemiş aktüelleri talan etmiş bir iki don vardı dantelli Jou Jou dün don konuştu durdu canım çekti ben de aldım iki çift 🙈
Huhuuuuvvvvv beyybbbiiiii ne iyi ettinn amaaa kocişi salmayahh sexii görünehh demii :KK8::confused::KK33:
sormaa o aktüelleri öyle talan ediyolarkiii ben bile alacaklarımı bulamıyorum bitürlü ne renk aldınn sorması ayyuupp:oops::KK23::olamaz:

Kuzum eşim evdeylen oturamiyorum o yokken rahatım çok şükür çocuklar birbirini yemediği müddetçe sıkıntı yok bir bakiyorum mis gibi oyun oynuyorlar bir bakiyorum biri birinin saçını çekmiş öbürü diğerinin bacağını ısırmış 😱
Bizim evi anlattın 😂😂

Kınamayın ama Allah korusun açıklıyım hemen sebebini😂
Bende tiroit varmış hızlı calısıyo graves hastalıgım olduğunu öğrendim ondan kilo alamıyomuşum ama şuan ilaçlara basladıgım için kilo alımım basladı önüne gecemezsem alıcam gibi görünüyor 😒
Yaaa çok üzüldüm canım rabbim şifa versin en dogrusunu sen bilirsin insaAllah sağlıklı bir sekilde yasar gideriz hep beraber😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X