Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
689tl gecen ay bunayda 580 gelmis simdi gidiyor teke sikayet etmeye
Abla şikayet edince ne yapacaklarki? Kendilerimi artırıyorlar faturaları? Siz o kadar kullanmıyormusunuz? Onu demek istedim.

Anladım canım . Dikkat et her konuda çünkü kolay degil kendimden biliyorum. Çok şükür bu zamana kadar ne kahve ne çikolata hiç birinden zarar görmedim yani krizimi tetiklemedi .
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun peki ? Ağır mı geçiyor ? Kriz sıklığın ne ? Yani söylemek istemezsen anlatım 😊

Al bendede o kadar mecburluktan kalktım .
Dün gece bir ara eşim kalktı getirmiş biberona bana vermiş bende çocuğun ağzına koymuşum ama çocuk içememiş baktım biberon yok yorganın içine girmiş . Eşim hangi ara getirmiş bilmiyorum bile . 😅 gözümü açamıyorum .
Yavrum aç kaldı dün gece .

Aman o sivilceler zaten en sevmediğim şeyler birde olandık yerde .
Tegratol diye bı ilaç var sabah akşam kullaniyorum ilaç kullanmadan en fazla 15 gün nöbet gecirmiyorum yediklerime dikkat etmezsem eğer ilaç kullanırken de nöbet geçiriyorum en son 4 yıl önce geçirdim onda da oğlum yeni doğmuştu ilacı kendi kendime bırakmaya çalıştım nöbet geçirdim 16. Gun

Ay yakınız inanmıyorum😱😱
Bende atasehir kayışdağı
Ama Ümraniye tepeüstünde doğdum büyüdüm ve ailem hala orada Evlenince buraya geldim😂
Yakınız kuzu atasehir dibimde biz mustsfa kemal tarafına yakınız esim ümraniye dedi ama oralarıda kapsıyor demek ki😅 sen hazırlıklı mıydın bari su kesintisine🤣

Yakınız kuzu atasehir dibimde biz mustsfa kemal tarafına yakınız esim ümraniye dedi ama oralarıda kapsıyor demek ki😅 sen hazırlıklı mıydın bari su kesintisine🤣
Zaten Ataşehir boydan boya uzanan bir yer her yer Ataşehir olarak geçiyor neredeyse😂 Ben Mustafa Kemal de okudum kız meslekte😂
Ben her daim hazırım tuhaf bir alışkanlık 5 litrelik Şişeleri balkonumda dolu tutarım şu anda beş tane var😂

Zaten Ataşehir boydan boya uzanan bir yer her yer Ataşehir olarak geçiyor neredeyse😂 Ben Mustafa Kemal de okudum kız meslekte😂
Ben her daim hazırım tuhaf bir alışkanlık 5 litrelik Şişeleri balkonumda dolu tutarım şu anda beş tane var😂
Ay bende öyle yapıyorum şişeler dolu bekliyor 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X