Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1yesil çay,1maden suyu 2bucuk litre su
Acikirsam süt yada yoğurt yerim öglen yemegi yetti

Eklentiler

• 20220301_093504.webp
    20220301_093504.webp
    84 KB · Görüntüleme: 23
  • 20220301_111753.webp
    20220301_111753.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 20220301_134023.webp
    20220301_134023.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 20220301_144207.webp
    20220301_144207.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 26
Ayyy aman ne çok ne çok😒
Afiyet olsun 😒
Abowwww:eek::eek: afiyet olsun canım 🌺
Sağolun hanımlar😂
Bu hatunda zayıftı dimi 🤔
biraz cok değil😂

Ama bu bana yapılmaz eşim aradı şimdi sana süprizim var en sevdiğin seyi aldım geliyorum dedi sakın dedim yapma dedim kalorili bişey olmasın dedim😂 aaa sen diyetteydin dimi dedi🤦🏼‍♀️
Almış bikere şimdi ben sarma baklavayı nasıl yemiyim yeşil yeşil bana bakıcak ordan😢
Bide diyoki çikolatalı baklava varmış onuda aldım deneyelim diye iyi yaptın aferin dedim😂😂

Sağolun hanımlar😂

biraz cok değil😂

Ama bu bana yapılmaz eşim aradı şimdi sana süprizim var en sevdiğin seyi aldım geliyorum dedi sakın dedim yapma dedim kalorili bişey olmasın dedim😂 aaa sen diyetteydin dimi dedi🤦🏼‍♀️
Almış bikere şimdi ben sarma baklavayı nasıl yemiyim yeşil yeşil bana bakıcak ordan😢
Bide diyoki çikolatalı bakkava varmış onuda aldım deneyelim diye iyi yaptın aferin dedim😂😂
Ayyy bende severim🥲

Kız bayılırım sevmek nekiii😂
Bugün adet oldum zaten tam gününde almış varya nasıl yiyesim var 😂 aksam iki dilimcik yesem 1 saat koşu bandına cıksam olurmu 😂😂
Baklavanın hercesidini severim 1saat koşu yakar kaloriyi zavallim ye gitsin🥲

suspushanimcim suspushanimcim
Yulaf unu
Karabuğday unu kullanabilirsin tatlım alt taban için
Karnıyarık tozuda kullanıyorlar esneklik veriyor
Açılması kolay oluyor
Karniyarik tozu degil de tohum olarak var ama cekerim makinede 🤩 aklima hic gelmemisti sagolasin.

Tegratol diye bı ilaç var sabah akşam kullaniyorum ilaç kullanmadan en fazla 15 gün nöbet gecirmiyorum yediklerime dikkat etmezsem eğer ilaç kullanırken de nöbet geçiriyorum en son 4 yıl önce geçirdim onda da oğlum yeni doğmuştu ilacı kendi kendime bırakmaya çalıştım nöbet geçirdim 16. Gun
Geçmiş olsun canım 💞
1yesil çay,1maden suyu 2bucuk litre su
Acikirsam süt yada yoğurt yerim öglen yemegi yetti
Afiyet olsun kaptanım 😘
Sağolun hanımlar😂

biraz cok değil😂

Bide diyoki çikolatalı baklava varmış onuda aldım deneyelim diye iyi yaptın aferin dedim😂😂
😒😒😒🥲🥲🥲🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X