Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım seni çok iyi anlıyorum yok yemekti yok toplamakti öyle oluyor kendimize zaman ayırmak guclesiyor🙄
Aynen öyle gerçekten 😟 saat 15h30 dan berli uyanık benimkisi hala uyumadı saat 19h30 olacak .
Tegratol diye bı ilaç var sabah akşam kullaniyorum ilaç kullanmadan en fazla 15 gün nöbet gecirmiyorum yediklerime dikkat etmezsem eğer ilaç kullanırken de nöbet geçiriyorum en son 4 yıl önce geçirdim onda da oğlum yeni doğmuştu ilacı kendi kendime bırakmaya çalıştım nöbet geçirdim 16. Gun
Anladım canım . Bende çok denedim kendi kendime bırakmayı ama yok olmuyor illaki bit yerden patlıyor . O kadar seviniyorum ki ellerim flan titremeyince . Hani ilacı bıraktım diyorsun bakıyorsun herşey güzel belkide vücudumdan çıktı gitti diyorsun ama gün geliyor hafif el titremesiyle anlıyorum ki hayır hastalık hala benimle . Ama bunala şükür diyorum verecektin bin şükür .
afiyet olsun canım sanırım bugün toplu kaçamak günündeyiz 🤣🤣
Sağol canım sanada . Hiç sorma canım 🤨 2 gündür bana otobüs çarptı . Yatın kendime gelmem lazım . Uykusuzluk olmasa iyi olacakta . 2 gecedir bebede uyumuyor ya . 🥱🥱
İllahi sen ya 😅😅😅😉Allah’ta seni güldürsün
Kızlar hepinize afiyet olsun 💞
Kuzum motivasyonunu düşürme daha iki gün var tartıya bu iki günde dengeli beslen. Bugün çok kaçamak yaptıysan yarınki menü biraz daha az kalorili ve çok tempolu bir gün olsun✌️

Moralini bozma hepimizin böyle günleri oldu şimdi silkelen ve kendine gel yediklerini bu zamana kadar hep yedin tadı değişmedi onun için şimdi sağlıklı beslenip fit olma vakti👍
Evet İnşAllah yarın yeni bir gün . Kendime gelem günü . Umarım Cuma’ya kadar 2 günlük yaptığım kaçamaklar dötümü tırmalamaz o gün 😟 fenalardayım . Yarın dengeyi oturtmam lazım .
Modunuzu düşürmeyin kızlar yarın daha çok hareket eder daha dengeli yersiniz stres daha çok kilo aldırır farzedinki bugün ödül gününüzü yediniz canımız saolsun yarın için hazirsak herşey çok güzel olacak 😉
Evet aynen öyle . Yemi bir gün yeni bir adım inşAllah. 😊

Şimdi bunu içersem uyuyamam 🤣🤣🤣
20220301_115709.webp

Sahur yok
İftar- karabuğday pilavı 5 yk , 3 yk kıymalı domates sos, 1 kase yoğurt, tavuklu salata,
Su 2 litre
Spor 10000 adım
Başım fena tutdu geçerse jillian yapmak istiyorum inşallah geçer yapayımyaa yarım kalmasın 😕
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Afiyet olsun canım 🌺
Afiyet olsun kuzummm 💋

Oo baklava🙈 Afiyet olsun 😘

😬😬😬

Afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun 😚

Afiyet olsun 😘

🙋🏻‍♀️

Düşürme motivasyonunu neden düştü? Afiyet olsun 😘 Dürümü fazla kaçırmadıysan bence sorun yok🙈

Afiyet olsun canım 😘

🤣🤣🤣

Teşekkür ederim 🤗

🤣🤣🤣

Sanada geçmiş olsun canım 🤲🏻

He bende dün ilk gündü birşey olmadı bugün vurdu 😬🙁

Teşekkür ederim canım 🤗 yedikten sonra başladı keşke yemeseydim🤣🤣🤣

Karabuğdayı yıkıyorum ben yarım çay bardağı yapıyorum kimse yemiyor benden başka üzerine kadar su tuz kaynatıyorum suyu çekince çok az tereyağı . Dinlenmeye bırakıyorum yada demlenmemi diyeyim bilemedim🙈🤣 sonrada indiriyorum mideye 🤣🤣🤣
Mersi şekerim 💋💋💋💋
Aynen öyle gerçekten 😟 saat 15h30 dan berli uyanık benimkisi hala uyumadı saat 19h30 olacak .

Anladım canım . Bende çok denedim kendi kendime bırakmayı ama yok olmuyor illaki bit yerden patlıyor . O kadar seviniyorum ki ellerim flan titremeyince . Hani ilacı bıraktım diyorsun bakıyorsun herşey güzel belkide vücudumdan çıktı gitti diyorsun ama gün geliyor hafif el titremesiyle anlıyorum ki hayır hastalık hala benimle . Ama bunala şükür diyorum verecektin bin şükür .

Sağol canım sanada . Hiç sorma canım 🤨 2 gündür bana otobüs çarptı . Yatın kendime gelmem lazım . Uykusuzluk olmasa iyi olacakta . 2 gecedir bebede uyumuyor ya . 🥱🥱

İllahi sen ya 😅😅😅😉Allah’ta seni güldürsün

Evet İnşAllah yarın yeni bir gün . Kendime gelem günü . Umarım Cuma’ya kadar 2 günlük yaptığım kaçamaklar dötümü tırmalamaz o gün 😟 fenalardayım . Yarın dengeyi oturtmam lazım .

Evet aynen öyle . Yemi bir gün yeni bir adım inşAllah. 😊
Ever canım dengele ve biraz fazla hareket yap bu 2 gün elbet eksi görürsün cumaya💞

Afiyet olsun kuzummm 💋

Oo baklava🙈 Afiyet olsun 😘

😬😬😬

Afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun 😚

Afiyet olsun 😘

🙋🏻‍♀️

Düşürme motivasyonunu neden düştü? Afiyet olsun 😘 Dürümü fazla kaçırmadıysan bence sorun yok🙈

Afiyet olsun canım 😘

🤣🤣🤣

Teşekkür ederim 🤗

🤣🤣🤣

Sanada geçmiş olsun canım 🤲🏻

He bende dün ilk gündü birşey olmadı bugün vurdu 😬🙁

Teşekkür ederim canım 🤗 yedikten sonra başladı keşke yemeseydim🤣🤣🤣

Karabuğdayı yıkıyorum ben yarım çay bardağı yapıyorum kimse yemiyor benden başka üzerine kadar su tuz kaynatıyorum suyu çekince çok az tereyağı . Dinlenmeye bırakıyorum yada demlenmemi diyeyim bilemedim🙈🤣 sonrada indiriyorum mideye 🤣🤣🤣
Yok canımda öyle bir bünye ki yedigini hemen yağa dönüştürüyor mübarek 😅😅

Afiyet olsun canım 🌺

Mersi şekerim 💋💋💋💋

Ever canım dengele ve biraz fazla hareket yap bu 2 gün elbet eksi görürsün cumaya💞
İnşAllah ya . Yatın elimden gelenin hepsini yapacam . Yemeklerde denge otururda önemli olan spor. İnşAllah erkenden onuda halledecem . Artık ev temiz sadece günlük temiZlik var . Oda öğleden sonraya kalsa birşey olmaz .

Ben gündüz attım
Sende at 🤣🥰😍
Yok hevesim kaçtıya size göre kalkıp yapardım siz içseydiniz siz içmiyore :110: hem ben çay içcem kahve içmiyore 🤣
Afiyet olsun canım 🌺

Mersi şekerim 💋💋💋💋

Teşekkür ederim canım 🤗
Yok canımda öyle bir bünye ki yedigini hemen yağa dönüştürüyor mübarek 😅😅
2 gün bol su bol sebze bol hareket geliyor güzel eksi 😉💋

Yok hevesim kaçtıya size göre kalkıp yapardım siz içseydiniz siz içmiyore :110: hem ben çay içcem kahve içmiyore 🤣

Teşekkür ederim canım 🤗

2 gün bol su bol sebze bol hareket geliyor güzel eksi 😉💋
Ay ağzından bal damlıyor İnan . 🥰 öyle yapacam inşAllah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X