- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.270
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #14.641
Bu hafta hepimiz öyleyiz kuzumAy sinir oldum bu sabah odemlerinden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta hepimiz öyleyiz kuzumAy sinir oldum bu sabah odemlerinden![]()
Ayy aksam hic bırakmadıki senle yatcam sana sarilcam senin saclarin neguzel bak benimkide uzadiOyyy özlemiş sıpa ablasını![]()
Lutfen üzme kendini artik yaaa daha dün 1 bugun 2Bu hafta hepimiz öyleyiz kuzum![]()
Ay yavrum benim her günüm öyleBu hafta hepimiz öyleyiz kuzum![]()
Oysss yerim onu teyzesinin minnakiAyy aksam hic bırakmadıki senle yatcam sana sarilcam senin saclarin neguzel bak benimkide uzadi![]()
Yo üzülme değil kuzum beklentim geçen hafta gibiydi . Ama gene iyi geçen cuma 77,5 gelmişti 1 kilo gitmiş regl olmasam daha çok giderdiLutfen üzme kendini artik yaaa daha dün 1 bugun 2
Spor da yapmasam hiç gitmezdi sanırımAy yavrum benim her günüm öyle1 saat boyunca spor yaptım ancak öyle gitti ben alıştım
![]()
Canım dur bakalım haftasonu da geçsin pazartesi eksi ile haftaya başlarsınYo üzülme değil kuzum beklentim geçen hafta gibiydi . Ama gene iyi geçen cuma 77,5 gelmişti 1 kilo gitmiş regl olmasam daha çok giderdi
Hep 1 yada 2kilo gidemez onu aklindan cikar bikereYo üzülme değil kuzum beklentim geçen hafta gibiydi . Ama gene iyi geçen cuma 77,5 gelmişti 1 kilo gitmiş regl olmasam daha çok giderdi
Sporla desteklemek çok önemli canım merak etme gider yavaş yavasSpor da yapmasam hiç gitmezdi sanırım
Ellerine saglikDüzenli menü yazanlara teşekkür ederim kizlar
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M MissHayaLet ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Noisy Girl ✔ ✔ @Li_zigi ✔ @Mevsim_bahar83 ✔ ✔ ✔ @Chikolata_gozlum ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ D u t
✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @M_atruska ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ suspushanimcim
✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Gozdem__ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @jtaime020626 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @HuZuNMeLeGi ✔ ✔ ✔ ✔ @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @HappyMutlu ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Pandora27 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @karamel Latte ✔ ✔ ✔ ✔
Deneyecegim bunu
Olacak olacak sabir55 bu sefer zor gelecek galiba![]()
Ayy aksam hic bırakmadıki senle yatcam sana sarilcam senin saclarin neguzel bak benimkide uzadi![]()
600 Gr margarin gittiHep 1 yada 2kilo gidemez onu aklindan cikar bikere
250gramda versen senin icin bir paket margarindir bunu boyle duşunürsen daha guzel sonuc alirsin
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın kuzular hayırlı Cumalar hepimize![]()
İnşallahCanım dur bakalım haftasonu da geçsin pazartesi eksi ile haftaya başlarsın![]()
Hep 1 yada 2kilo gidemez onu aklindan cikar bikere
250gramda versen senin icin bir paket margarindir bunu boyle duşunürsen daha guzel sonuc alirsin
Şor şor işemeli bi hafta sonu olsunBol sulu bir hafta sonu olsun ödemler gider belki![]()
Aman sidikli yazariź profilimizeİnşallah
vurmayaydın iyiydi
Şor şor işemeli bi hafta sonu olsun![]()