- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #14.721
Evet canım çok güzel gidiyorsunAyy asıl kilo ospor gerçekten harıka bısey onunla destekleyınce cok etkıli oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çok güzel gidiyorsunAyy asıl kilo ospor gerçekten harıka bısey onunla destekleyınce cok etkıli oldu
İnsaallhHadi bakalım devam darısı 7lere![]()
Desteklerınız ıcın cok teşekkür ediyorumEvet canım çok güzel gidiyorsunböyle devam et
![]()
Sımdıkı hedefım 80i kırmakDesteklerınız ıcın cok teşekkür ediyorum![]()
Canım ilk sayfaya gittiginde herkesin kilosu yaziyor kafan karisinca oraya bak cumadan cumaya yeniliyorumAyy asıl kilo ospor gerçekten harıka bısey onunla destekleyınce cok etkıli oldu
TamamCanım ilk sayfaya gittiginde herkesin kilosu yaziyor kafan karisinca oraya bak cumadan cumay yeniliyorum
Evet tatlım
Kuzum bu hafta yok kaçamak sıfır sıfır sıfırOlsun hepimiz kaçamak yaptık ama günahıyla sevabıyla yazdık. Birbirimizi uyardık. Yarın hafif beslen . Şu fazla kaçmış falan diye
Abowwww![]()
Bu hafta toparlamazsa at bunu zindana tiz kellesi vurula![]()
Ah üzümlü kekimiz
2 kilo vermişsin benim gözümde tebrikler tatlımPazartesıden buyana 500gr gıtmıs![]()
100 gram olur100 Gr mi vermişim![]()
74.5 tin canim 650 gram vermissin100 Gr mi vermişim![]()
Evet bu kadar kacamaga çok sevincliyim74.5 tin canim 650 gram vermissin![]()
Tebrikler canim
Hadi bakalım canım . Muhakak aktif olmaya çalış birbirimizi destekleyelim10 bin adım kaptanım
Kusura bakma canım bı vakit bulamadım yazmaya inşallah kazanırız
Günaydın canım
Tartiliyirum şimdi ne sonuç olacak bilemem![]()
Bu hafta duzenli gelicekmisin bak ortin var haftaya guzel eksiyle geliceksinEvet bu kadar kacamaga çok sevincliyim![]()
Pazartesiyi baz aldım ama 650 Gr benim için çok iyi bu kadar yemeye74.5 tin canim 650 gram vermissin![]()
Tebrikleri tatlım tam gaz yola devam
Pazartesi kontrol tartısı cumayi baz al kilo verirken canimPazartesiyi baz aldım ama 650 Gr benim için çok iyi bu kadar yemeye![]()