• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• trt1_yayin_akisi_21_eylul_carsamba_gorevimiz_tehlike_4hayalet_protokol_h191588_84d02.webp
    trt1_yayin_akisi_21_eylul_carsamba_gorevimiz_tehlike_4hayalet_protokol_h191588_84d02.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 30

Eklentiler

• heman-.webp
    heman-.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 26
M M_atruska bu hafta biliyosun görevimiz tehlike ona göre. :KK76: -200 gram güzel ancak bu hafta kilo cinsinden yakalamamız lazım hedefleri. Ayrıca haftaya bir tartı fotonu alırım tatlımmm ortim.
Bol yeşilçaya devam :eğlence:
Canım ben yeşil çay içemiyorum maalesef. Ama elbette bu hafta çok daha dikkatli olacağız ortim ❤️

kıyamam sana ama kilo vermen için kızınabilirim. Cancağızım bu hafta silkeleniyorsun asıl seni gösteriyorsun hadi bakalım güç sen de artık.
Sagol canim 🥰🥰 benim gecen hafta iyi gittiydi bu hafta duraklama oldu
Aldim gazı yola devamke 😅🤭

Canım ben yeşil çay içemiyorum maalesef. Ama elbette bu hafta çok daha dikkatli olacağız ortim ❤️
yeşil çay bir şifre görevimiz aslında kilo vermek rakipleri uyandırmamalıyız matruşkam sen anladın 🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• 3abb2b0495e5269ecfffe31f70f8841c.webp
    3abb2b0495e5269ecfffe31f70f8841c.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 21
Olsun canım daha lifli beslenmelisin WC için.
Dun kahvaltida yulafli yumurta yedim oglen etli taze fasulye aksam biraz cerez ekmek hic tuketmedim 😕 dunki ile sabit ciktim neyse dola devamke🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X