Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #14.781
Tebrikler canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim100 Gr mi vermişim![]()
Tebrikler canimPazartesıden buyana 500gr gıtmıs![]()
çok teşekkür ederim canım beraber yakıyoruz yağları inşallahTebrikler canim![]()
![]()
Süreklilik diye bisey var sende biliyosun aylardir senle birlikteyiz,menülerini degistir derim benKefir yulaf hep tuketiyorum fistik ceviz de canim niye boyle oldu anlamadim![]()
Tebrikler canim
Kız sen bir haftadan beri aynı yerde mi sayiyorsun hadi bakalım bas gaza
![]()
Tamam kaptanımPazartesi kontrol tartısı cumayi baz al kilo verirken canim
Teşekkür ederim canımTebrikler canim![]()
Tebrikler ortim
Kendine gel kız
Kuzum yulaf tamam zaten de dünkü menü için demiyorum arada çavdarlı ya da TB ekmeği tüket ekmekte WC cikariyor.Dun kahvaltida yulafli yumurta yedim oglen etli taze fasulye aksam biraz cerez ekmek hic tuketmedimdunki ile sabit ciktim neyse dola devamke
![]()
Ay daha fazla aç kalamicamsabah tartıldım 57,1
![]()
Tebrikler canim
Tebrikler canim300 gram eksi reglinin 2.ci günü bukadar oldu
Gecen cuma 76.0
Bu cuma 75.7
Yalnız bunca yürümeye resmen canım çıktı yürümekten bu kadar kiloyu ben az bulmadım değil. Boğazdan biraz daha kesmem gerek ayrıca bunlar işe yaramazsa B Planım aşağıdadır: Şarlama
![]()
Selviye Hürriyet, Instagram: "Ödem attığından limonun haberi var mı? #diyetyemekleri #diyet"
25K likes, 283 comments - selviyehurriyet1, December 13, 2021: "Ödem attığından limonun haberi var mı? #diyetyemekleri #diyet".www.instagram.com
Anaa hapy bile yazmis menu ben yazmadımDüzenli menü yazanlara teşekkür ederim kizlar
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M MissHayaLet ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Noisy Girl ✔ ✔ @Li_zigi ✔ F Frozen01 ✔ ✔ ✔ @Chikolata_gozlum ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Buralardutluuugdu ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M M_atruska ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @suspushanimcim ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Gozdem__ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @jtaime020626 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ K Klassklasik ✔ ✔ ✔ ✔ @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @HappyMutlu ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Pandora27 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @karamel Latte ✔ ✔ ✔ ✔
Gunaydin tebrikler canimGünaydın kızlar hayırlı bol bereketli cumalar kilolarda eksili haftalar hemen tartı sonucumu ekliyorum sonucu görünce çok sevindim valla 1. Hafta için gayet güzel bir sonuç maşallah![]()
Kilo almamışsın en azindan tebrikler canim
Sagol canimTebrikler canim![]()
Anaa hapy bile yazmis menu ben yazmadım![]()