• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu saate kadar gömmemişsin artık gömme😂
Ama ama ama 😭 E Elif_Eylul kaptanım kocam çiğ köfte almış 😭😭😭 hem de benim için 😭😭😭
E Elif_Eylul
Sabah
Pişi patates çay😂
Akşam
Lahana sarması 2 köfte 2 çatal pilav😂
Bugün fazla kaçamak yapıldı daha bişey yemem 🙈
Afiyet olsun canım sen bunları bantta yakarsın 😘
E Elif_Eylul Sabah ıkı bardak lımonlı su tarçınlı kahve ☕
Ikı tane haşlama patates ıkı kaşık yoğurt
Ara öğün bır tabak kuru leblebı
Aksam ıkı haşlama patates marul domates salata 🥗 gıbı yaptım üstüne de ıkı kaşık yoğurt
2litre su
M MissHayaLet
35dk chloe tıng challeng
100tane ip
25dk emma fıtness
Maşallah kuzum afiyet olsun 💞
@jtaime020626 E Elif_Eylul M MissHayaLet

Bravo canım afiyet olsun yaptığın sporlara hayran kaldım ben yalnızca 6 bin adım attım
Menumde
Sabah iki dilim kaşar peynir
6 tane yumurta 🙈
Arada
3 dilim ballı ekmek

Akşamda
3 kaşık pilav
3 dilim kabak tatlısı
😁😁 Ben bu menülerle 100 Gr verebilir miyim acep
Afiyet olsun canım 6000 adımı yaziyorum 💋
Bizimki kusmayla gitti yumurta yedikten sonra kusuyordu ikidir böyle olunca bugün korktum götürdüm test aldılar 1 hafta sonra çıkacak o süre zarfında buğday inek sütü ve yumurta içeren şeyler yedirme dedi bana da yumurta beyazından olabilir dedi ama benim kızım daha küçük 6 aylık yeni yeni yumurta sarısı vermeye başladım inşallah alerji çıkmaz ya
Kuzum ben sebze püresi yapıyordum kendimde 1 yaşına kadar süt ürünleri tüketmedim deterjanı bile ayrı benimkinin atopik olduğu için sebze meyve. meyve dediğim zaten yiyebileceği yarım ya da çeyrek o şekilde ilerledik o dönem.
Afiyet olsun kuzum ❤️
Sağol canım 😘
04.03.2022 Cuma

Sabah 09.20
Eki Görüntüle 3019347
Patatesin yarısını büyük kızım sosisleri de küçük kızım yedi😒 çeyrek simit bi de

Öğlen 15 de
1 kase domates çorbası

Ara 16.50
Eki Görüntüle 3019348

Akşam 19 da
3 kaşık pilav
3 kaşık pırasa

2 lt su
1 kupa bitki çayı

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💞

Ama ama ama 😭 E Elif_Eylul kaptanım kocam çiğ köfte almış 😭😭😭 hem de benim için 😭😭😭

Kuzum ben sebze püresi yapıyordum kendimde 1 yaşına kadar süt ürünleri tüketmedim deterjanı bile ayrı benimkinin atopik olduğu için sebze meyve. meyve dediğim zaten yiyebileceği yarım ya da çeyrek o şekilde ilerledik o dönem.

Sağol canım 😘

Afiyet olsun canım 💞
Cuma günü bugün canim yesene🥰

Sağol canım 😘

Afiyet olsun canım 💞
Çok sağol canım benim 😘

Ilk sayfaya tuğba kacamak yaparsa onu gunluge 1ay gelmicek diye yazıp engellicem🤥
20220302_141247.webp

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X