- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #15.161
Telefonu şarja taktım bizim bu çocuklar varya düşman düşmanDedim kacti gene bu kiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonu şarja taktım bizim bu çocuklar varya düşman düşmanDedim kacti gene bu kiz![]()
Hepsi aynıki simdiye kadar yatağını kayak yaptı kaydiTelefonu şarja taktım bizim bu çocuklar varya düşman düşman![]()
Bence de yükle artık bir an önce kendine gelGeliyorum kendimi biraz daha loading....![]()
Ney
Neden güme gittiki onlarmi bitirdi
Neykayınannişim le eltim geldi çaya . Ne güzem kaçamak yapacaktım tramisu yapmıştım. Güme gitti
![]()
Hepsi aynıki simdiye kadar yatağını kayak yaptı kaydi![]()
Sorma canım valla ne oynucagimizi şaşırdikele avuca sigmazlar
![]()
Yok kendime koyduğum küçük dilimi benim büyük kız yedi . Kalkıp bi daha koyamadım utandımNeden güme gittiki onlarmi bitirdi![]()
Tühh yaaa bu kötü olmusYok kendime koyduğum küçük dilimi benim büyük kız yedi . Kalkıp bi daha koyamadım utandım![]()
Sonuç sadece yarım eti karam la kaçamak defterini kapattımTühh yaaa bu kötü olmus![]()
Sonuç sadece yarım eti karam la kaçamak defterini kapattım![]()
Gelelim menüye
Cok az degil aslinda bilmiyorum cok geldi hatta bana , zorladi beni. Yarin güzel spor yapmayi dusunuyorum.Ortim cok az yemissin hemde cuma gunu yarindan itibsren benide motive et lutfen![]()
Afiyet olsun canımGelelim menüye
Sabah aç karnına zeytin yaprağı çayı
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Marul biber domates
Az bi peynir
2 çatal.helva
1.dilim ekmek
Ara 1 avuç leblebi bir avuç tuzsuz çekirdek 2 bardak çay
Öğlen yarım dilim börek
Çay
Ara 1 sade kahve yarım çikilat
Akşam yarım porsiyon domatesli makarna
Ayran
2 litre su
75 mekik
60 squat
15 dk jillian
15 dk plates
3000 adım M MissHayaLet
Sağol canımAfiyet olsun canım![]()
O börek bitmedi mi dahaGelelim menüye
Sabah aç karnına zeytin yaprağı çayı
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Marul biber domates
Az bi peynir
2 çatal.helva
1.dilim ekmek
Ara 1 avuç leblebi bir avuç tuzsuz çekirdek 2 bardak çay
Öğlen yarım dilim börek
Çay
Ara 1 sade kahve yarım çikilat
Akşam yarım porsiyon domatesli makarna
Ayran
2 litre su
75 mekik
60 squat
15 dk jillian
15 dk plates
3000 adım M MissHayaLet
Benimde canim istedi börek şoyle kiymaliO börek bitmedi mi dahaafiyet olsun canım
![]()
Bunu da bacımda yedimO börek bitmedi mi dahaafiyet olsun canım
![]()
Hele hös de get haftaya cuma yersinBenimde canim istedi börek şoyle kiymali![]()
Benimde ispanakli yapayım bari yulaftanBenimde canim istedi börek şoyle kiymali![]()