- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #15.181
Ayyy mide perilerim geldi zaten istesemde yiyememHele hös de get haftaya cuma yersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy mide perilerim geldi zaten istesemde yiyememHele hös de get haftaya cuma yersin![]()
Maşallah kız bu hafta boreklerle geldi menülerBunu da bacımda yedim![]()
Ooo gene fit mit börekBenimde ispanakli yapayım bari yulaftan![]()
Bence de yeme sen artık ne olduysa bugün sanaAyyy mide perilerim geldi zaten istesemde yiyemem![]()
O en son böregi yemicekti persembe aksami oyuzden eksi gelemediMaşallah kız bu hafta boreklerle geldi menüler![]()
Karnım gurul.gurul bağırsaklarım çok fenaAyyy mide perilerim geldi zaten istesemde yiyemem![]()
Napalim bana yine hüsran bana yine hasretOoo gene fit mit börek![]()
Aman istemiyorum ne fit ne pisi ne börekBence de yeme sen artık ne olduysa bugün sana![]()
Bende diyecektim de yiyince bile eksi geldim diyecekO en son böregi yemicekti persembe aksami oyuzden eksi gelemedi![]()
Benimde gaz problemim var sanırım biseyler oluyor ama icraat yokKarnım gurul.gurul bağırsaklarım çok fena![]()
Bende deBenimde gaz problemim var sanırım biseyler oluyor ama icraat yok![]()
Kolay gelsin canımGidim de bok götüren mutfaaamı arıdam
Dede gozlerini belertceklerBende diyecektim de yiyince bile eksi geldim diyecek![]()
Gidim de bok götüren mutfaaamı arıdam
Benim topluKolay gelsin canımbenimde az kaldı toplaması
![]()
Ödül bile vermedım kuzum kndıme bıde ben patates yoğurt dıyetını yapıyom bozmadım yani
Sonuç sadece yarım eti karam la kaçamak defterini kapattım![]()
Dede gozlerini belertcekler![]()
Maşallah sanaBenim toplu![]()
Bravo kuzumÖdül bile vermedım kuzum kndıme bıde ben patates yoğurt dıyetını yapıyom bozmadım yani
Bozma aman deyim bende bozmadım öğle yemeğini bile 2 de zor zekat yedimÖdül bile vermedım kuzum kndıme bıde ben patates yoğurt dıyetını yapıyom bozmadım yani
İyi geceler canımİyi geceler kızlar bebek uyudu bende kaçayım![]()