• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu menu işini artık lutfen dıkkate alalım yoksa kapatıp gidelim yada gitmek isteyen şimdi gitsin bende boşuna liste tutmayım tek tek kim menu yazdı diye geriye dönük mesajları kontrol ediyorum bence buda bir emektir😔
Hafta boyunca menü yazmayana ceza veriyorum artık bu 15dk cardio olur, 20dk leslie olur, yuruyus mekik olur, digerlerine haksızlık olmuyormu bu uda düşünürsek sevinirim şimdi gelelim asıl konuya 🙃
:halay::halay::halay:
Menüleri tam anlamıyla bütün hafta yazana cuma harici 1günde benden ödül bu 1paket çikolata, 1kase tatlı, yada 1dilim börek gibi 😘
Sizden rica ediyorum dikkate alırsanız sevinirim

M MissHayaLet
@Li_zigi
Aamine Aamine
@Buralardutluuugdu
@Chikolata_gozlum
@karamel Latte
@HuZuNMeLeGi
M M_atruska
@HappyMutlu
@Gozdem__
@Mevsim_bahar83
@suspushanimcim
Pandora27 Pandora27
@jtaime020626
Ödüller süpermiş 🥰 aynen emek veriyorsun kaptanım birazdaha dıkkat edelim bundan sonra ceza da ıyı de emeginıde hor görmeyelim

Yapamiyom bacım senin taktikle ölümüne su iciyom
Bu süreç evet çok zor ama eminim gecicek okadar güzel fit tarifler varki bence yapabilirsin🤗
Mesela yarın ben muz sut tam bugdaydan pankek yapıcam ustune fıstık ezmesı yada tahin

1646481407288.webp

Selam kızlar 😎 Herkese afiyet olsun bol bol yağ yakımı olan bir gün olsun. M M_atruska canım yemek programları yemek fotoları hepsinden uzak durarak günü gecirdiginden eminim ortim. Aciktiginda bir doz tlc ağır yaşamlar alırsan tokluk yapıyor iştah felan kalmıyor bu sırrı kullan ortim 😂😂😂 Eki Görüntüle 3019775
Kuzum sporumu şimdi yaptım merak etme sen bu hafta çok iddialıyız ❤️ sen neler yaptın 🤩

E Elif_Eylul kaptanım nasılsın ya cumartesi günleri benim full temizlik günüm o yüzden pek uğrayamadim 🤩 iş bitmisken sporu da aradan çıkarayim dedim 😀
Iyiyim canım sen nasılsın 🤗
Bende kızı çişe alıstiriyorum ama sanırim yanlış yapıyoruz 😂😂
Surekli işiyor 😏
Cok guzel yapmışsın sporunuda,hafta sonu pek kimse olmuyor zaten herkesin işleri var

Surekli işiyor 😏
Cok guzel yapmışsın sporunuda,hafta sonu pek kimse olmuyor zaten herkesin işleri var
İyi yapıyorsun 🤩 evet götürürsün istemez çıkınca çisi gelir 😀 yavruların hepsi aynı 😀
Ne var yemekte aklıma hiç bir şey gelmiyor yemek için 🤦🏻

İyi yapıyorsun 🤩 evet götürürsün istemez çıkınca çisi gelir 😀 yavruların hepsi aynı 😀
Ne var yemekte aklıma hiç bir şey gelmiyor yemek için 🤦🏻
Yesil mercimek yaptim canim ben yanina bulgur pilavi salata yada cacik düşündüm

Surekli işiyor 😏
Aaa ama gece tutmuş bizimki bezi tekrar takınca rahatsız oldu WC yapıyor ama kabız oldu kefir iciriyorum🙄 kayısı yedirdik

Aaa ama gece tutmuş bizimki bezi tekrar takınca rahatsız oldu WC yapıyor ama kabız oldu kefir iciriyorum🙄 kayısı yedirdik
Neguzel iste aman yapsin canim bak benimki yapmadi gic oturagina cis kiloduna yaptı sabahtan beri hadi dedim tekrar takmayim geri,kabızlık cidden zor 😔
Gece cis hic yapmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X