• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kaptanım 😔bugun cok kötüyüm yedıgımı çıkartıyorum söylemesi ayıp 😕
Geçmiş olsun. Nasıl oldun?
Kolay gelsin canım 😘🥰
Teşekkür ederim canım 🤗
Şu menu işini artık lutfen dıkkate alalım yoksa kapatıp gidelim yada gitmek isteyen şimdi gitsin bende boşuna liste tutmayım tek tek kim menu yazdı diye geriye dönük mesajları kontrol ediyorum bence buda bir emektir😔
Hafta boyunca menü yazmayana ceza veriyorum artık bu 15dk cardio olur, 20dk leslie olur, yuruyus mekik olur, digerlerine haksızlık olmuyormu bunuda düşünürsek sevinirim şimdi gelelim asıl konuya 🙃
:halay::halay::halay:
Menüleri tam anlamıyla bütün hafta yazana cuma harici 1günde benden ödül bu 1paket çikolata, 1kase tatlı, yada 1dilim börek gibi 😘
Sizden rica ediyorum dikkate alırsanız sevinirim

M MissHayaLet
@Li_zigi
Aamine Aamine
@Buralardutluuugdu
C Chikolata_gozlum
@karamel Latte
@HuZuNMeLeGi
M M_atruska
H a p p y H a p p y
@Gozdem__
@Mevsim_bahar83
@suspushanimcim
@Pandora27
jtaime020626 jtaime020626
Ooo çikolatayı happye kaptıramam hemen yazıyorum 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Bugün ki menüm canlarım 🥰Eki Görüntüle 3019860
Bugün cok temizlik yaptım spor yok ama akşam yürüyüş yaparım ☺️
Afiyet olsun canım 😘
Sabah bır yumurta 🥚
Zeytın 7 8
Bır dılım ekmek
Ikı tatlı kaşığı domates sos
Ara ogun
Ikı kaşık yoğurt
Nane limon çayı 🍋
Akşam
Üç kaşık mantı 🥟
Üç kaşık pilav 🍚
Üç kaşık yoğurt
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
35dk chloe tıng challeng
💯 tane ip
12dk eva fıtness
Afiyet olsun canım 😘
Evet gelelim bugüne 🥰
E Elif_Eylul M MissHayaLet @HuZuNMeLeGi

Saat 11h00 ;yeşil çay

Saat 12h00 ; Bulgurlu pizza ve salata

Saat 15h00 sade Türk kahvesi

Saat 16h50 ; 1 haşlanmış yumurtadan salata 1 tabak .

Su 3 litre olacak yatana kadar

Spor
-30 dkk yürüyüş (koşu bandında)
-15 dkk Leslie
-15 dkk bölgesel hareket
-70 ip atlama
-70 mekik
-30 sn plank
Çok şükür bugüne 😍🥰. Kız @HuZuNMeLeGi hadi canım arkamda dur . Güzel menü bekliyorum muhakkak .
Motive ol lütfen bak .
Afiyet olsun canım 🥰
Cuma menüsünü atmıştım
Etiketlemeyi unutmuştum
Sonra etiketledim başkanım.

Bugün Menü

SABAH
Kahvaltı Salatası

ÖĞLEN
1 Kepçe yuvalama çorba

AKŞAM
6 Yemek Kaşığı sarımsaklı köfte
Salata
1 yemek kaşığı havuç tarator
1 yemek kaşığı kereviz

SU》1,5 LİTRE

E Elif_Eylul
😍
Afiyet olsun 😚
Maşallah subhanallah ortim sen bu işi çok fena basaracaksin bu hafta 3 kg gider senden🤗bana gelince
Sabah iki yumurta
3 zeytin
İki dilim ekmek
Bir tatlı kaşığı bal
Aksam
3 dilim börek 🙈börekleri azcık daha azcık daha diye diye 3 dilim ettim
Bir bardak çay
M MissHayaLet
6 bin adım
E Elif_Eylul
Afiyet olsun 😘
Bu ögunleri kizımla yedim,2litre su
1litre ödem suyu
@Buralardutluuugdu
Afiyet olsun abla 🌹
1paket yersin sen😑
Ben 2 zorlarsam 3 de yerim no problem 🤣🤣🤣
Anlatılmaz yaşanır 🤪🤣

Afiyet bal şeker olsun yağ olmasın 🥰

Büyük ihtimalle . Muhakak vitamin takviyesi al .

Evet kaptanım . Arkadan itmek lazım 😌 valla dötüm yetinden çıkana kadar spor yapmaya çalışıyorum . Bugün birde çocuklar evde 4 çocuk var . İşte bebek uyuduğu vakit ilk iş spor . Spora öncelik veriyorum ki kalmasın .
Sagol canim🥰
4cocukla zor olmuyormu dicem kardesiminde 3cocukla yapiyor🥲

Geçmiş olsun. Nasıl oldun?

Teşekkür ederim canım 🤗

Ooo çikolatayı happye kaptıramam hemen yazıyorum 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

Afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun 😚

Afiyet olsun 😘

Afiyet olsun abla 🌹

Ben 2 zorlarsam 3 de yerim no problem 🤣🤣🤣

Anlatılmaz yaşanır 🤪🤣
Sagol canim🙃

Harika bunu kutlamalıyız :-):-):-)
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK49::KK49::KK49::halay::halay::halay::KK28::KK28::KK28::KK28::KK73::KK73::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK76::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::halay::rapci::rapci::rapci:
tumblr_lw8xyvoJAb1qjkn2ho2_500.gif

Sagol canim🥰
4cocukla zor olmuyormu dicem kardesiminde 3cocukla yapiyor🥲
Valla kaptanım bağıra çağıra kavga gürültü derken yapıyorum 😅 onlarda ben bitirince yapıyor 😂 illaki koşu bandına çıkıyorlar .

Birde bende şöyle bir huy var ama hiç sevmiyorum bu huyumu . Ya spora başladığımda hiç aralıksız spor yapacam yada hiç spor yapmicam öyle kalacak .
Yani vücuduma dinlenme günü hiç vermiyorum .
İşte yarın denicem dinlenmeyi inşAllah başara bilirim . 😇 kafaya takık biriyim aslında olmassa sanki eksik hissediyorum 😅

Afiyet bal şeker olsun yağ olmasın 🥰

Büyük ihtimalle . Muhakak vitamin takviyesi al .

Evet kaptanım . Arkadan itmek lazım 😌 valla dötüm yetinden çıkana kadar spor yapmaya çalışıyorum . Bugün birde çocuklar evde 4 çocuk var . İşte bebek uyuduğu vakit ilk iş spor . Spora öncelik veriyorum ki kalmasın .
👍🏻🥰teşekkür ederim
Bnde oyle aynen çocuklarla küçük uyudugu zaman hemen kalkıp spora oncelık verıyorum yoksa kalıyor bugun bıraz halsızdım ama yapabıldıgım kadar yaptım azim gerek inanmak gerek kafanda da bıtırmek lazım bıde canım kafanda bıtırdıgın zaman en sevdıgın yıyecek bıle senın dıyetını bozdurmuyor yada en fazla bır kasık alıyorsun o yüzden kızlar kafada bıtırelım ılk 😎😎😎her seyı başarabılirız bız 💪🏻👍🏻👍🏻

Valla kaptanım bağıra çağıra kavga gürültü derken yapıyorum 😅 onlarda ben bitirince yapıyor 😂 illaki koşu bandına çıkıyorlar .

Birde bende şöyle bir huy var ama hiç sevmiyorum bu huyumu . Ya spora başladığımda hiç aralıksız spor yapacam yada hiç spor yapmicam öyle kalacak .
Yani vücuduma dinlenme günü hiç vermiyorum .
İşte yarın denicem dinlenmeyi inşAllah başara bilirim . 😇 kafaya takık biriyim aslında olmassa sanki eksik hissediyorum 😅
Güzel bisey aslinda bu ama arada kaslarini dinlendir🤗

👍🏻🥰teşekkür ederim
Bnde oyle aynen çocuklarla küçük uyudugu zaman hemen kalkıp spora oncelık verıyorum yoksa kalıyor bugun bıraz halsızdım ama yapabıldıgım kadar yaptım azim gerek inanmak gerek kafanda da bıtırmek lazım bıde canım kafanda bıtırdıgın zaman en sevdıgın yıyecek bıle senın dıyetını bozdurmuyor yada en fazla bır kasık alıyorsun o yüzden kızlar kafada bıtırelım ılk 😎😎😎her seyı başarabılirız bız 💪🏻👍🏻👍🏻
Aynen öyle canım . Kafada bitti mi biter . Ben bir HATAY’lı olarak . Allahım mümkün mü o yemeklere hayır demek 😅😅😅 ama kafa bitir dediği zman biter . Tabi ki inişi çıkışı oluyor bu işlerin ama işte dogrulmasınıda bilecez.
Geçen hafta mesela kaçmak yaptım . Bu hafta hakkını verebilmek için çok dikkat ediyorum o 70 kilo buraya gelecek 😅😅🤣

Kahvaltı
Çeyrek simit, 1 yk lab e peynir, 1 salatalık, 1 domates,
Ara yarım avuç leblebi
Ara yarım muz
Akşam 3 parça tavuk fırında, salata
Su 2.litre şimdilik biraz daha içerim
Jillian 27 dk 270 pn
5000 adım . Yorgunum eve geçince yürürsem yazarım 😘
E Elif_Eylul
M MissHayaLet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.