• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamm kızlarr 🥰🥰😍😍😍
5 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
2 kaşık keten tohumu
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
8-9 zeytin
2 bardak yeşil çay

Öğle
1 elma
3 adet ceviz
2 avuç kabak çekirdeği
1 kupa kahve

Akşam
1 orta boy fırın patates
fırında hamsi 10-15 adet kadar
1 kase havuç turp salatası
2 bardak çay

Spor: 12176 adım M MissHayaLet @M_atruska

Ortimm oralarda havalar nasıl? Yağlar itinayla sökülüyor değil mi? Sana güvenim sonsuz biliyosunn 🤣🤣Eki Görüntüle 3019958
Afiyet olsun canım 😘

Şu menu işini artık lutfen dıkkate alalım yoksa kapatıp gidelim yada gitmek isteyen şimdi gitsin bende boşuna liste tutmayım tek tek kim menu yazdı diye geriye dönük mesajları kontrol ediyorum bence buda bir emektir😔
Hafta boyunca menü yazmayana ceza veriyorum artık bu 15dk cardio olur, 20dk leslie olur, yuruyus mekik olur, digerlerine haksızlık olmuyormu bunuda düşünürsek sevinirim şimdi gelelim asıl konuya 🙃
:halay::halay::halay:
Menüleri tam anlamıyla bütün hafta yazana cuma harici 1günde benden ödül bu 1paket çikolata, 1kase tatlı, yada 1dilim börek gibi 😘
Sizden rica ediyorum dikkate alırsanız sevinirim

M MissHayaLet
@Li_zigi
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Buralardutluuugdu
@Chikolata_gozlum
@karamel Latte
@HuZuNMeLeGi
@M_atruska
@HappyMutlu
@Gozdem__
F Frozen01
@suspushanimcim
@Pandora27
@jtaime020626
Anlaşıldı kumandanım 😁😍

Evet gelelim bugüne 🥰
E Elif_Eylul M MissHayaLet @HuZuNMeLeGi

Saat 11h00 ;yeşil çay

Saat 12h00 ; Bulgurlu pizza ve salata

Saat 15h00 sade Türk kahvesi

Saat 16h50 ; 1 haşlanmış yumurtadan salata 1 tabak .

Su 3 litre olacak yatana kadar

Spor
-30 dkk yürüyüş (koşu bandında)
-15 dkk Leslie
-15 dkk bölgesel hareket
-70 ip atlama
-70 mekik
-30 sn plank
Çok şükür bugüne 😍🥰. Kız @HuZuNMeLeGi hadi canım arkamda dur . Güzel menü bekliyorum muhakkak .
Motive ol lütfen bak .
afiyet olsun canım. Herkesin arkasına yeterim ben yettimm 🤣🤣🤣 Sporlar çok güzel bulgurlu pizzanın intikamı alınmış tebrikler 😍😍

05.03.2022 Cumartesi

Sabah 11 de
1 yumurta 3 dilim sucuklu omlet
2 havuç 3 çeri domates 1,5 kk beyaz peynir 7 zeytin

Akşam 19 da
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık bulgur pilavı
7 kaşık kabak yemegi

1,5 lt su

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

Şu menu işini artık lutfen dıkkate alalım yoksa kapatıp gidelim yada gitmek isteyen şimdi gitsin bende boşuna liste tutmayım tek tek kim menu yazdı diye geriye dönük mesajları kontrol ediyorum bence buda bir emektir😔
Hafta boyunca menü yazmayana ceza veriyorum artık bu 15dk cardio olur, 20dk leslie olur, yuruyus mekik olur, digerlerine haksızlık olmuyormu bunuda düşünürsek sevinirim şimdi gelelim asıl konuya 🙃
:halay::halay::halay:
Menüleri tam anlamıyla bütün hafta yazana cuma harici 1günde benden ödül bu 1paket çikolata, 1kase tatlı, yada 1dilim börek gibi 😘
Sizden rica ediyorum dikkate alırsanız sevinirim

M MissHayaLet
@Li_zigi
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Buralardutluuugdu
@Chikolata_gozlum
@karamel Latte
@HuZuNMeLeGi
@M_atruska
@HappyMutlu
@Gozdem__
F Frozen01
@suspushanimcim
@Pandora27
@jtaime020626
Kaptanımızı çok kızdırmış üzmüşüz.. Menülere dikkat edelim. Sonra tartı fotolarımız spor fotolarımız (adım) konusunda bence de itinalı olalım. Gösterelim çünkü bunlar bizim için yapılan emekler kaptanımızın çok büyük emeğidir hepsini kontrol etmek büyük incelik. Sen bizim Dr. Nowzaradan'ımızsın sensiz biz yapamayız kaptanımm. 😍😍😍 E Elif_Eylul ayrıca biricik spor desteğim M MissHayaLet

b41f74f8df00e40998aaf37872d9cb65.jpg

E Elif_Eylul bugünkü menum
Uyanınca:
300 ml anne cayi
Kahvaltı: YOK
Öğle:
2 YK pirinç pilav
3 YK menemen
Çeyrek ekmek
Ara:
1 maden suyu
1 kupa az şekerli çay
1 kepçe dövme çorbası
1 muz
3 kare bitter
Akşam:
1 kase çorba
6 tane etsiz çiğköfte
4 acı biber turşusu
Ara:
300 ml anne cayi
1 kupa anne cayi
Su:
2.5 lt
Spor:
15 dk bölgesel hareketler
Adım:
2160 adım
afiyet olsun canım 🥰🥰

Kaptanımızı çok kızdırmış üzmüşüz.. Menülere dikkat edelim. Sonra tartı fotolarımız spor fotolarımız (adım) konusunda bence de itinalı olalım. Gösterelim çünkü bunlar bizim için yapılan emekler kaptanımızın çok büyük emeğidir hepsini kontrol etmek büyük incelik. Sen bizim Dr. Nowzaradan'ımızsın sensiz biz yapamayız kaptanımm. 😍😍😍 E Elif_Eylul ayrıca biricik spor desteğim M MissHayaLet

Eki Görüntüle 3019965
Allah seni napmasin🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X