- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #15.541
Menüden ibaret başkanım
Aksiyon yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menüden ibaret başkanım
Menüden ibaret başkanım
Aksiyon yok![]()
O çarpı kaderim olmayacak
Teşekkür ediyorum kaptanım . Normal elimden gelen doğum günü pastası 10 gün sonrada kızım ki varYaaa nasil pastalar yapiyosun canim
Minnakın doğum günü simdiden kutlu olsun![]()
Hürrem sultan gibi gelecektim şaftim kaymış geri geldim![]()
Kız bana mı yazdın yoksa kaptana mı ?afiyet olsun canım. Herkesin arkasına yeterim ben yettimmSporlar çok güzel bulgurlu pizzanın intikamı alınmış tebrikler
![]()
Afiyet olsun tatlım05.03.2022 Cumartesi
Sabah 11 de
1 yumurta 3 dilim sucuklu omlet
2 havuç 3 çeri domates 1,5 kk beyaz peynir 7 zeytin
Akşam 19 da
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık bulgur pilavı
7 kaşık kabak yemegi
1,5 lt su
E Elif_Eylul
Ohhh miss . Bende geçen gün yaptım benden rahatı yok. Birde Ramazan’dan 1 kaç gün önce yaparım inşAllah.Belim kitlendi abla ya bizim bazayi iterkenama öyle böyle temizledim evimi
![]()
sana yazdım canım orticiğinden ses çıkmamış sana siper ettim gövdemiTeşekkür ediyorum kaptanım . Normal elimden gelen doğum günü pastası 10 gün sonrada kızım ki varpeş peşe
Allah iyiliğini versin kolay gelsin
Kız bana mı yazdın yoksa kaptana mı ?anlamadım
Afiyet olsun tatlımaferin sana
Ohhh miss . Bende geçen gün yaptım benden rahatı yok. Birde Ramazan’dan 1 kaç gün önce yaparım inşAllah.![]()
Ay çok mersi canımsana yazdım canım orticiğinden ses çıkmamış sana siper ettim gövdemiarkanda dururum canım benim dedim
Ite kaka bırakçak yumurtayla karbonuAy çok mersi canım. K Klassklasik canım ortimin gaza ihtiyacı var .
vermez gazı . Son gaz devam etsin . Şu hamur işini bıraksa aslında süper olacak .
Cevap yazdı menü ve spotlar için hatta bu hafta 3 kilo verişin dedi keşke öyle olsasana yazdım canım orticiğinden ses çıkmamış sana siper ettim gövdemiarkanda dururum canım benim dedim
İnşAllah kaptanım . Bende çok istiyorum her günde motive etmeye çalışıyorumIte kaka bırakçak yumurtayla karnonu![]()
Sağol kuzumAfiyet olsun canım![]()
Sağol canımAfiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun canımSelamm kızlarr
5 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
2 kaşık keten tohumu
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
8-9 zeytin
2 bardak yeşil çay
Öğle
1 elma
3 adet ceviz
2 avuç kabak çekirdeği
1 kupa kahve
Akşam
1 orta boy fırın patates
fırında hamsi 10-15 adet kadar
1 kase havuç turp salatası
2 bardak çay
Spor: 12176 adım M MissHayaLet M M_atruska
Ortimm oralarda havalar nasıl? Yağlar itinayla sökülüyor değil mi? Sana güvenim sonsuz biliyosunnEki Görüntüle 3019958
Teşekkürlerkolay gelsin spor koçumm bol kaloriler..![]()
Gelseydin sen yine öyleHürrem sultan gibi gelecektim şaftim kaymış geri geldim![]()
05.03.2022 Cumartesi
Sabah 11 de
1 yumurta 3 dilim sucuklu omlet
2 havuç 3 çeri domates 1,5 kk beyaz peynir 7 zeytin
Akşam 19 da
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık bulgur pilavı
7 kaşık kabak yemegi
1,5 lt su
E Elif_Eylul
Afiyet olsun kızlariyi aksamlar kızlar
Menum
Sabah
1 yumurtadan kiymali yumurta peynir zeytin 2 d ekmek
Ara avuc içi kadar üzümlü ekmek
Akşam
1 tb arap tava salata ayran
2lt su
Kaptanımızı çok kızdırmış üzmüşüz.. Menülere dikkat edelim. Sonra tartı fotolarımız spor fotolarımız (adım) konusunda bence de itinalı olalım. Gösterelim çünkü bunlar bizim için yapılan emekler kaptanımızın çok büyük emeğidir hepsini kontrol etmek büyük incelik. Sen bizim Dr. Nowzaradan'ımızsın sensiz biz yapamayız kaptanımm.E Elif_Eylul ayrıca biricik spor desteğim M MissHayaLet
Eki Görüntüle 3019965
Allah seni napmasin![]()
Sağol kuzumAfiyet olsun canım rehberim![]()
Şimcik iyi bisey mi dedin yoğsam yoh laf mı dokandırdın
Ayni hemde