- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başak oyle diyormuş ben demiyorumŞimcik iyi bisey mi dedin yoğsam yoh laf mı dokandırdın![]()
Başak oyle diyormuş ben demiyorumŞimcik iyi bisey mi dedin yoğsam yoh laf mı dokandırdın![]()
15dk sonra uyuyoreGidiyore 15 dk ya geliyore![]()
Ben diğerlerine diyorum okBaşak oyle diyormuş ben demiyorum![]()
Ben bugün varya kocisime dünyaları verdim hehe eve geldi gözüm gönlüm açıldı diyorBaşak oyle diyormuş ben demiyorumsen fazla çamaşır suyu yuttun galiba bugün
![]()
Temizlik yaptın ondan dime seni çakalBen bugün varya kocisime dünyaları verdim hehe eve geldi gözüm gönlüm açıldı diyorbana hadaye olarak 1 koli yağ almış
![]()
Evet abla milletin kocisinin kalbine giden yol midesinden geçer benimkinin temizlikten geciyorTemizlik yaptın ondan dime seni çakal
1koli yağmı![]()
15dk sonra uyuyore
Nasıl insanlar olduk artık yağı bile hediye olarak görüyoruz kader utansınBen bugün varya kocisime dünyaları verdim hehe eve geldi gözüm gönlüm açıldı diyorbana hadaye olarak 1 koli yağ almış
![]()
Aman Allahım milyarlari dökmüş yagaEvet abla milletin kocisinin kalbine giden yol midesinden geçer benimkinin temizlikten geciyor1 koli yağ abla 12 tane 1,25 lt
![]()
Anam gordüm haberlerde stokculuk yapiyolardiNasıl insanlar olduk artık yağı bile hediye olarak görüyoruz kader utansın![]()
O yağa gelecek zam içindir senin için değilEvet abla milletin kocisinin kalbine giden yol midesinden geçer benimkinin temizlikten geciyor1 koli yağ abla 12 tane 1,25 lt
![]()
O yağa gelecek zam içindir senin için değilgelme dış güçlerin oyununa
![]()
Olsun canım adım adımdır bakma bende dışarı cikmsaydim akşama evin içinde turlardim bir odayı kapadım bebe koltuktan cama çıkıyor diye gündüz o uyursa spor yapıp yürüyorum bugün rötarlı oldu spor olayıM MissHayaLet 5bin adim utaniyorum bunu atmaya ama 2gundür biliyosun midem cok fena yurüýemiyorum bile 2buklum yattim bide surekli eylulü çise tuttum