• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kacgundur benimde istiyor yapayim bende😐

Iyiyim bende canim tam sana yazarken altina kacirdi degistirdim🤕
H a p p y H a p p y bize diyet kumpir tarifi versin 😅
Benim kizda bugun iki kere ufak yaralandi.
Sabah krep yaparken ne guzel ceviriyordu seviniyorduk guzel ceviriyon diye elini tavaya vurdu elini az yakti.
Az once sana yazarkende su sisesini acarken elini sıyırdı yara bandi yapistirdim
Kucucuk bir yara bisey olmaz diye teselli ediyorum 🤭

Sabah krep yaparken ne guzel ceviriyordu seviniyorduk guzel ceviriyon diye elini tavaya vurdu elini az yakti.
Az once sana yazarkende su sisesini acarken elini sıyırdı yara bandi yapistirdim
Geçmiş olsun canım 🤕
Ayy valla benimde 2gundur midem fena yesem dert yemesem açım ama gastirirt başlangıcı gibi bisey sanirim yedigim dokunuyor

Ne var ne yok, dün biraz modum düsüktü gelipte sizi de caninizi sikmak istemedim.

Evet F Frozen01 ortim neler yapiyorsun, menümü yazdim bikac mesj yukarda , sen de beni etiketleyebilir misin menu ve sporunda ?
Neden canın Sıkıldı herşeyi bize anlatabilirsin canım dinleriz seni bazen anlatmakla bile insan rahatlıyor.

Yaaa
Geçmiş olsun tatlım
Nazara gelmiş kuzum
:(

Geçmiş olsun canım 🤕
Ayy valla benimde 2gundur midem fena yesem dert yemesem açım ama gastirirt başlangıcı gibi bisey sanirim yedigim dokunuyor
Sagol canim 🥰 Gastrite elma süt iyi geliyor geçmiş olsun gecmezse doktora git canim 😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X