- 26 Nisan 2020
- 1.422
- 7.336
- 108
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #15.861
Türk kadınının regli ile sınavı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin dediğin gibi şubat 28 cekmesine bağlıyorumHakkinda hayirlısı olsun insaAllah canim![]()
Bak takvimim bu ay oldum ay sonu gene olcan diyor banaBen senin dediğin gibi şubat 28 cekmesine bağlıyorum
Ama garipte duygular var içimde![]()
Takvimlerde şaşırdıBak takvimim bu ay oldum ay sonu gene olcan diyor bana![]()
Valla öyle diyor ben şok 3mart 30 martTakvimlerde şaşırdı![]()
Ha tamam o zamanGezemezki yasakladim![]()
Yok kiz nereye gezsem çıkar zaten
Alnım ak önüm pak![]()
Önemli cuma bence kuzum zaten hiç dert değil artı bile çıksan menulerin spor hepsi harikaVallahi yarın tartı benim için sıkıntı regl oldum. "Talihim yok bahtım kara böyle hayat batsın yere" şarkısındaki gibiyim artık kısmet ne gelirse cumayı en azından kurtarmış olurum inşallah.Afiyet olsun ortimm yarın sporun acısını çıkarırsın. İyi geceler canım matruşkam.
![]()
Rabbim gönlünden geçeni kaderine en güzel şekilde yazsın inşallah kuzumHepinizi çok seviyorum
Dua edinde ya regl olim ya gebe ramakta kalmak çok kötü
Rabbim hayırlısıyla versin .
Beklemekte zor ya
Kazana düştüler
Ha tamam o zaman
Aferin kuzuma kaptanı dinlermis
Önemli cuma bence kuzum zaten hiç dert değil artı bile çıksan menulerin spor hepsi harikaelinden gelenin fazlasını yapıyorsun
Rabbim gönlünden geçeni kaderine en güzel şekilde yazsın inşallah kuzum![]()
Takvim yaprakları pandemiye uyum sağlıyor yanar dönerliValla öyle diyor ben şok 3mart 30 mart![]()
Evet kaptanım öyle elimden gelenin hepsinde yapıyorum ama tek başıma savaşıyorum resmen . Tekrar söylüyorum K Klassklasik canım bu hafta tekrar muhakak dikkat et .Kendi icin biseylerden vazgecmesi gerekiyor ama yapamıyor bende okadar açım ki kimseye haksizlik olsun istemiyorum belki yarin arti gelicem ama biliyorumki yemedim 10bin adim attim
Sanada afiyet olsun canımAfiyet olsun kızlar
Ortim menün harika olmuş spor da öyle
Afiyet olsun kızlar herkese![]()
![]()
M M_atruska canımm ortimm şuan bu gazla ben uyuyamam yine spor yaparımHa tamam o zaman
Aferin kuzuma kaptanı dinlermis
Önemli cuma bence kuzum zaten hiç dert değil artı bile çıksan menulerin spor hepsi harikaelinden gelenin fazlasını yapıyorsun
Rabbim gönlünden geçeni kaderine en güzel şekilde yazsın inşallah kuzum![]()
Amannnn suikastEki Görüntüle 3020501
M M_atruska canımm ortimm şuan bu gazla ben uyuyamam yine spor yaparımevet en azından cumayı kurtardım elimizden geleni hep beraber yapıyoruz inşallah hedeflerimize varıcaz. Şimdi börekciler düşünsün börekcibaşlar gaza gelin az yimeyinn bakayım.
Çok kalorili valla bak ispatı aşağıda
Eki Görüntüle 3020504
kaptanım cazibeli mi oldu böyle kalorileri çok manasında demiştim kötü börek fotosu mu koyayım ne diyosun kaptanımAmannnn suikast![]()
Kötü koyki tiksinip.yemesinler yoksa bunlar götürür mallari acımazlarkaptanım cazibeli mi oldu böyle kalorileri çok manasında demiştim kötü börek fotosu mu koyayım ne diyosun kaptanım![]()
Bak oldu buYukarıdaki börek fotolarını unutun börek yimeyinn aşağıdaki görseli dikkate alın
bakınız yanmış börekEki Görüntüle 3020506
yukarıdaki fotoyada sansür uygulayarak yanmış börekleri koydum. Kamuoyunun algısını değiştirmiş bulunuyoruz başkanım hepsi yanmış börek görecek rüyasında ve yarın hiçbir şey yiyemeyecekler. Görev tamamBak oldu bu![]()