- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #15.961
Tamam canimE Elif_Eylul ortilerim @karamel Latte ve @Chikolata_gozlum ben 600 Gr artidsyim 2/3 saat geçmeden ödem gitmez bende cumaya eksi gelecegim merak etmeyin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canimE Elif_Eylul ortilerim @karamel Latte ve @Chikolata_gozlum ben 600 Gr artidsyim 2/3 saat geçmeden ödem gitmez bende cumaya eksi gelecegim merak etmeyin![]()
Sen ödemi deler geçersinE Elif_Eylul ortilerim @karamel Latte ve @Chikolata_gozlum ben 600 Gr artidsyim 2/3 saat geçmeden ödem gitmez bende cumaya eksi gelecegim merak etmeyin![]()
Bol sıkılaşmalar tatlımBen kaçar bugün iş çok spor cezalı olarak artı 20 dk yapcam gelirim bebeksiler![]()
Yeyeee canim yemezsen ölumü görYok ya
Gidimde yiyim ben![]()
Lahmacuna ragmen eksiyim diyosun
Günaydın canimTekrar günaydın kızlaryeni kalktık 1 saatte tartılır atarım
![]()
Öyle deme kızYeyeee canim yemezsen ölumü gör
Lahmacuna ragmen eksiyim diyosun
Demekki şaşirmış vücut
2 sabah 2oglen 2aksam ekmekBalim ben yiyorum da
Tahili ayarlayabilsem
Şimdi
Ben günde kaç dilim ekmek ya da kaşık tahıl tuketebilirim
Bunu çözümlesem gerisi kolay
Proteinle sebzede sorun yok
E Elif_Eylul
Meyveyi 1bardak sütle tüket yalnız meyveyi hicbir zaman doktor vermiyorYalnız meyve çok aciktiyor evet yanında kuruyemişler tokluk hissi veriyor
Ama meyvelerin her zaman tek başına tüketilmesi gerek mide kurallarına göre
Çoğu meyveler 30 dkda sindiriliyor zaten.
Ooooo ödem benden korksun ne korkcam odemden bekle beni 55 geliyoreSen ödemi deler geçersin![]()
Güle güle kuzumBen kaçar bugün iş çok spor cezalı olarak artı 20 dk yapcam gelirim bebeksiler![]()
Günaydın canımTekrar günaydın kızlaryeni kalktık 1 saatte tartılır atarım
![]()
6 dilimmi2 sabah 2oglen 2aksam ekmek
Sen hic ekmek yemiyorsun sanki
Sen git bir dr. Yede 6 mı 8mi gör6 dilimmi
![]()