Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep olumlu düşün.
Olumsuzlukta bile olumlu çıkar.
Gerisi olay olacak 😍🥰🤩
İnşallah 🤗
Üzülme canım elbet olacak içini ferah tut güzel pozitif düşün güzel şeyler olsun🧿
Rabbim güzel tollar açsın bizlere 😍😍
Kendi kendini negatifleme en ufak bir olumsuz düşüncen bile hayallerinin isteklerinin önüne tuglalalarla nasıl engel koyuyor bir bilsen sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak emin ol hayatına girmesi gereken olması gerektiği vakitte gelecek ve unutma Allah dua etmeni nasip ediyorsa dileğin isteğin duan kabul olacaktır isteklerin önündeki tek engel sensin senin olumsuz dusuncelerin
Yaaaaa 😢😢😢😢😢 ne desem ki şu yazılara Rabbim o tertemiz kalbinizden razı olsın
Canlar kızların ikiside grip oldu valla kâbus gibi😒
Çok geçmiş olsun 😔

🥰🥰🥰😍😍😍🥰🥰🥰😍😍🥰🥰🥰

Eklentiler

• D51B422C-5CDC-461D-9581-C67B2978BC60.webp
    D51B422C-5CDC-461D-9581-C67B2978BC60.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 24
2gunde 1kilo eksi canim tebrikler 🤩
Bnde şok oldum abla ama gerçekten spor da hersey aslında dün bıraz fazla kaçırdım tartıya yansırmı dedım tam hıc ara vermeden 100tane ıp atladım zumbamı yaptım artı gelmesın dıye bnce spor cok onemli

Bnde şok oldum abla ama gerçekten spor da hersey aslında dün bıraz fazla kaçırdım tartıya yansırmı dedım tam hıc ara vermeden 100tane ıp atladım zumbamı yaptım artı gelmesın dıye bnce spor cok onemli
Aynen öyle canim gercekten tebrik ederim 🤗

Harika canım 😍😍 haftaya eksi ile başlaman süper 💞💞💞

🤩🤩Süpersin canım tebrik ederim 💞

Gelecek tabi en kısa zamanda 😍

Sen sus kız citos seni 😂

Ooooo elamanları toplamissin kaptanım 😂

Maşallah canım 🧿🧿🧿daha da güzel olsun inşallah 🤲🏻
Teşekkür ederim canım 🥰
Vay be vayyyyyyyy
Amin

6.hissin
Bu diyet yolunun sonu nereye gidecek
Ramazana kadar bizlere neler olacak
Varmi bir haber
😍🤣
😅
Çok aminnnnmmm💖 Rabbim hasret çekenlere çektiği hasrete kavuşmayı nasip etsin inşallah hepinizden Allah razı olsun canı gönülden teşekkür ederim 🌹
Rabbim gönlüme göre versin canım . Herkesin gönlünde ne varsa onu hayırlı şekillide nasip etsin 🥰 pozitif düşün pozitif olsun 😘
Canlar kızların ikiside grip oldu valla kâbus gibi😒
Aman geçmiş olsun canım . Benim kızda burnu flan akıyor dün gecede biraz öksürük vardı . Bakalım okula gitti ama inşAllah iyi olur .

:duduk:Evet kızlar haftaya poZitif başlıyoruz ve bu hafta ne yersek yiyelim biZe eksi getirecek diye dusunuyoruz.:cool::cool::cool:

Lütfen beynimize pozitif sinyaller gönderelim inaniyorum ki bu hafta herkes güzel eksiler gelecektir. :KK68::KK68::KK68:

Negatif enerjiler bizden uzak dursun :sopa::sopa:

haydi bakalim pozitif dusunmeye başlıyoruz
:duduk::duduk::duduk::duduk:

@Li_zigi
E Elif_Eylul
F Frozen01
@HuZuNMeLeGi
Aamine Aamine
@Buralardutluuugdu
@suspushanimcim
@Pandora27
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@HappyMutlu
@M_atruska
jtaime020626 jtaime020626
@Gozdem__
@karamel Latte evet bu şarkı bizden kilolara gelsin
:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

Geçmiş olsun canım 😔

Geçmiş olsun canım 💞

İnşallah 🤗

Rabbim güzel tollar açsın bizlere 😍😍

Yaaaaa 😢😢😢😢😢 ne desem ki şu yazılara Rabbim o tertemiz kalbinizden razı olsın

Çok geçmiş olsun 😔

Teşekkür ederim canım 🥰

😅

Rabbim gönlüme göre versin canım . Herkesin gönlünde ne varsa onu hayırlı şekillide nasip etsin 🥰 pozitif düşün pozitif olsun 😘

Aman geçmiş olsun canım . Benim kızda burnu flan akıyor dün gecede biraz öksürük vardı . Bakalım okula gitti ama inşAllah iyi olur .
Çok sağolun canlarım ❤

Benim büyük kızım getirdi yine gribi cumadan beri kırgınlık vardı ama gece patladı ikisi de büyük kızım 2 defa kustu öyle rahatladı baya balgam oluşumu var hiç zencefil vermedim balla bereber karıştırıp versem problem olur mu ki acaba 6,5 yaş 3,5 yaş kızlar

Teşekkür ederim canım 🥰

😅

Allah razı olsun inşallah 🥰
Şifa olsun insaAllah canim🥰
Bende henüz olmadım korkuyorum yaa bu 3.cü doz ok etkili oluyomş ilk ikide hiç hissetmedim ama bilemedim

Çok sağolun canlarım ❤

Benim büyük kızım getirdi yine gribi cumadan beri kırgınlık vardı ama gece patladı ikisi de büyük kızım 2 defa kustu öyle rahatladı baya balgam oluşumu var hiç zencefil vermedim balla bereber karıştırıp versem problem olur mu ki acaba 6,5 yaş 3,5 yaş kızlar
Ver canim iyi gelir bisey olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X