- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #16.361
Yok bana cezacumaya kadar iki kilo vermeliyim kaptanım çok kamcilandim çok bildiğin gibi değil yarın ekmekte artık yemicem bitti artık bitti
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bana cezacumaya kadar iki kilo vermeliyim kaptanım çok kamcilandim çok bildiğin gibi değil yarın ekmekte artık yemicem bitti artık bitti
![]()
Ama olmadı ki kuzum .Tatlım sen beni etiketleme zaten surda 4 gün kalmış tek başına da kazanırsın eminim sana güveniyorum bensana başarılar diliyorum
Kaptanım sadece benmi artıyim bu pazartesiregl dönemindeyim bununda etkisi varmı bilmiyorum ve ailevi problemlerim var belkide bundan toparlayamiyorum . Çabalıyorum . Beni kimseyle eşleştirmek zorunda değilsin ben sessizce takip ederim sizi
derdim sivrilmek değil yalnis anlamayın .
Evet aynen öyleBu bir pes etme gibidir
Bunu yapma balım
Gerekirse yakasına yapisacaksin
Başaracaksın
![]()
İnşAllah canımZaten yakasına yapıştım basaricam Allah'ın izniyle senin soylediklerin misshayaletin söyledikleri de çok kafama yer etti canım basaricam ama benim söylemeye çalıştığım kimseye engel olmak istememseni örnek alayım idolumsun zaten
![]()
Tamam canım nasıl istersen saygı duyarım .Ben zaten bütün bunlar için hiç bir şey söylemedim ki bütün söylediklerinde haklısınız zaten yalnız ben eşleştirmek zorunda değilsin . Benim eşim olan kişide beni etiketlemek zorunda değil ben eş olmayabilirim demeye çalıştım .eğer bunu kabul etmem diyorsanizda sessizce takip ederim topici demeye çalıştım
Yok canım sen kusura bakma eger kalbin kırıldıysaTamam kaptanım ben senin niyetini sorgulamiyorum
lütfen amacım kırıp dökmek değil sivrilmek değil yalnis anlaşıldım ben sanırım kusura bakmayın nolur
![]()
Evet ben zaten o yüzden her zaman etiket yaptım . Motive olsun diye . Eger istemiyorsa yapmam artıkCanım eşler herkes birbirni motive etsin diye yapıldı burada sen artışın diye seni elestirmedik senin menune yönelik elestiri oldu ki elestirlmezsek yanlışlarimizi göremeyiz bile bile yanlış yapmayalım.
Bu yol sabır yolu çok yorucu evdeki durumlar hayat hepsi etkiliyor tabiki.
Kendimden örnek vereyim 3 çocuğum var büyük kız 1. Sınıfta okula gidiyor o okuldan gelmeden sporumu yemeğimi yapmaya çabalıyorum ben kendim için ugrasmazsam fedakarlik etmezsem nasıl gidecek kilolar değil mi hepimizin hayatta amaclari var zaten hiç birimiz hayatta tabiki boş insanlar değiliz.
Hiç ortası yok bu kziin diyosun dimi kaptanım
Afiyet olsun canikom3litre su
@Buralardutluuugdu
Afiyet olsun kuzumMenüm E Elif_Eylul
Ikı yumurta
Zeytın
Peynır
Yeşillik
Bır dılım ekmek
Akşam
Beş kaşık pırasa yemeği
Yoğurt
Salata
M MissHayaLet
45 dk chloe tıng challeng
100tane ıp
12 dk eva fıtness
İşte bu
Güçlü Kadın
Yürü be
Rica ederim destek için buradayız ama sende elinden gelenin en iyisini yapTamam canım çok sağolun desteğinize![]()
Afiyet olsun canm. Bugün denge olmuş yarın yeni bir günBen ozaman menümü paylaşayım
Sabah bir dilim peynir
İki yumurta
İki dilim ekmek
Arada kahve
Soda
Kahve
Aksam yarım salata
Suyum 3 litre olacak yatana kadar
5 bin adimim var
M MissHayaLet
E Elif_Eylul
jtaime020626
İkiniz de kestirip atmayın birbirinize cuma gününe kadar destek olun ben cumaya kadar ne kilolar gördüm son dk verdim belli olmaz zaten pişman oldu yediği için şimdi eksi gelmek için çabalayacagina inanıyorum ben sende ortine inanAma olmadı ki kuzum .
Evet aynen öyle
İnşAllah canım
Tamam canım nasıl istersen saygı duyarım .
Yok canım sen kusura bakma eger kalbin kırıldıysa
Evet ben zaten o yüzden her zaman etiket yaptım . Motive olsun diye . Eger istemiyorsa yapmam artıkdarılmaya gücenmeye yok bu işte yola devam
![]()
İnşAllah canımHiç ortası yok bu kziin diyosun dimi kaptanımbide böyle denicem bana güven kaptanım
Afiyet olsun canımİyi akşamlar canlarE Elif_Eylul
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 ceviz
Marul
3 çeri domates
Biraz beyaz peynir
Ara Türk kahvesi sade
Su 3 litre olur yarana kadar
Akşam yemeğim ekte
Yarın benden haber alamassanız bilin ki aşı ters tepti
M MissHayaLet canım sporumu daha sonra yapacam
Aman inşallah ters tepme olmaz canım şifa olsun. Afiyet olsunİyi akşamlar canlarE Elif_Eylul
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 ceviz
Marul
3 çeri domates
Biraz beyaz peynir
Ara Türk kahvesi sade
Akşam yemeğim ekte
Sagol canımAfiyet olsun canikom
Afiyet olsun kuzum
Rica ederim destek için buradayız ama sende elinden gelenin en iyisini yap
Afiyet olsun canm. Bugün denge olmuş yarın yeni bir gün
İkiniz de kestirip atmayın birbirinize cuma gününe kadar destek olun ben cumaya kadar ne kilolar gördüm son dk verdim belli olmaz zaten pişman oldu yediği için şimdi eksi gelmek için çabalayacagina inanıyorum ben sende ortine inan![]()
Ben zaten inanıyorum canım .Afiyet olsun canikom
Afiyet olsun kuzum
İkiniz de kestirip atmayın birbirinize cuma gününe kadar destek olun ben cumaya kadar ne kilolar gördüm son dk verdim belli olmaz zaten pişman oldu yediği için şimdi eksi gelmek için çabalayacagina inanıyorum ben sende ortine inan![]()
Tamam spor kaptanımAfiyet olsun canikom
Afiyet olsun kuzum
Gitsin valla gitsinde gelmesin yaaBen zaten inanıyorum canım .benim ortim yapar K Klassklasik demş tatlım
hadi ver gazı . Gitsin kilolar . Uşagım
![]()
Sağol canım yanlış yazmışım spor yaptım gidip geleceğim için akşam net adımlarımı atarımAfiyet olsun canım![]()
Hadi bakalım hepimiz elimizden geleni yapalım gerisi kısmet asılin bakalım öyle hemen bırakmak pes etmek yokTamam spor kaptanım![]()
İnşeAllah canımGitsin valla gitsinde gelmesin yaa![]()
Otlara bittimİyi akşamlar canlarE Elif_Eylul
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 ceviz
Marul
3 çeri domates
Biraz beyaz peynir
Ara Türk kahvesi sade
Akşam yemeğim ekte
Evet karışık marulOtlara bittim
Çok lezzetli![]()
Çıtır çıtır tazecik duruyorEvet karışık marul![]()