- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #16.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım ben hiç iyi değilim . Ailevi bir tartışma . İnsanlar neden bu kadar anlayışsız
Ya canım benimKaptanım ben hiç iyi değilim . Ailevi bir tartışma . İnsanlar neden bu kadar anlayışsız
Valla sıkılmayacak gibi degil . Artık o kadar sıkıldım ki şeytana uyup . Senle evledigim güne lanet olsun diyesim var . Bıktım artık . Hep ben haksızım hep . Haklıda olsam ben haksıZım . Allah’ıma havale ediyorum.Ya canım benimsıkma canını
Hepsi regl öncesi dönemin suçu yemekleri gözüme çok cazip gosteriyo
Valla sıkılmayacak gibi degil . Artık o kadar sıkıldım ki şeytana uyup . Senle evledigim güne lanet olsun diyesim var . Bıktım artık . Hep ben haksızım hep . Haklıda olsam ben haksıZım . Allah’ıma havale ediyorum.
Regl Tatlısı yap ye canımHepsi regl öncesi dönemin suçu yemekleri gözüme çok cazip gosteriyo
Ne güzel bak düzeltmişsinHayırlı aksamlar kizlarcigim benim menumde
Sabah iki yumurta
5 zeytin
Bir dilim Ezine peynir
Arada kahve soda yeşilcay falan filan
Aksam iki adet küçük salkım domates
3 litre suyu tamamlıyorum yatana kadar
10000 adimim var
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Teşekkür ederim kaptanımBörek harici afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
canım gecmis olsun ayni durumdayim bogazlarim yaniyor![]()
Bilmiyorum İnan . Herkes insan oldu kimse 4*4 lük degil . Ama galiba ben insanlıktan nasibimi almamışım . İnsan olsam böyle yapmaz zaten .Deme canım sen yine konuyu bilmiyorum ama hayat bazen insanı çok yoruyor. Sen yine de kendine hakim ol deme öyle sözler.
Zaten öyle yapıyorum canım ve bu beni daha sinir esiyor başlıyorum ağlamaya hüngür hüngür kimin umrunda sanki . Kendim ağlar kendim dinlerim . Allah büyük bu dünyada adalet kalmadı hz Ömer gidince . Kaldı ki efendimize bile çile çektiren dünya bize ne çektirmez . Bazen ölesim var gerçekten . Bu pis dünyadan kopup gidesim var . O kadar yapıyorlar bazen .jtaime020626
Kuzu 30 dk mola yöntemini denesene.
Dışarı çıkabiliyorsan 30 dk .
Evdeysende 30 dk başka odada vakit geçir.
♡
Kaptanım ben hiç iyi değilim . Ailevi bir tartışma . İnsanlar neden bu kadar anlayışsız
Sıkma canını desemde sıkçaksın çok üzgünüm bu konuda Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin senin için hakkinda hayırlısi olsun,bazen hayat insani yorar ama insani insan yoruyor hayatta degil aynı durumdayim seni anliyorumValla sıkılmayacak gibi degil . Artık o kadar sıkıldım ki şeytana uyup . Senle evledigim güne lanet olsun diyesim var . Bıktım artık . Hep ben haksızım hep . Haklıda olsam ben haksıZım . Allah’ıma havale ediyorum.
Afiyet olsun canımiyi geceler kizlar
Menum
Sabah
1 kucuk tost 1bkahve
Oglen kucuk bir tost 1b ayran
Ara
1d Kek 1b Cay
Aksam
Yarim kase yussuk corbasi 1d ekmek domates peynir
2lt su
6200 adim M MissHayaLet E Elif_Eylul
suspushanimcim
Eki Görüntüle 3021913
Canim benim isyan etme .Rabbim feraha çıkarır. Sen bir şekilde olumlu düşün. Bak dediğin gibi daha çok sinir oluyorsun.Karşı tarafın umrumdami değil.Onun için önceliğin kendin olmalısın.Ne güzel bak düzeltmişsin
Teşekkür ederim kaptanım
Bilmiyorum İnan . Herkes insan oldu kimse 4*4 lük degil . Ama galiba ben insanlıktan nasibimi almamışım . İnsan olsam böyle yapmaz zaten .
Zaten öyle yapıyorum canım ve bu beni daha sinir esiyor başlıyorum ağlamaya hüngür hüngür kimin umrunda sanki . Kendim ağlar kendim dinlerim . Allah büyük bu dünyada adalet kalmadı hz Ömer gidince . Kaldı ki efendimize bile çile çektiren dünya bize ne çektirmez . Bazen ölesim var gerçekten . Bu pis dünyadan kopup gidesim var . O kadar yapıyorlar bazen .