- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #16.881
Günaydın güzel kadınlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kızlarbugün sehirdisina oğlumu doktora götüreceğiz.
GünaydınlarGÜNAYDIN
![]()
DOMATESLİ YULAF PİLAVI
MALZEMELER
1 Domates (3 yemek kaşığı domates konserve)olabilir.
1 Çay Bardağı Yulaf
1 Yeşil Biber
1 Orta Boy Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1 Çay Kaşığı Biber Salçası
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Pulbiber
1 Çay Kaşığı Karabiber
Kemik Suyu(Tavuk Suyu)olabilir.
ÜÜstünü Geçecek Kadar Sıcak Su
YAPILIŞI
Tüm sebzeler zeytinyağında sotelenir. Dometes sosu eklenir. Yulaf eklenir. Karıştırılır. Sıcak su ve kemik suyu eklenir. Baharatlar eklenir. Önce orta ateşte sonra kısık ateşte pişirilir.
Afiyet olsun
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Li_zigi
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
@M_atruska
@suspushanimcim
@HuZuNMeLeGi
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@Pandora27
@jtaime020626
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Jou
@Saliha40
@rainydyinlondon
@pokemonn1
@Gozdem__
LİKOPENLERİMİZ COŞSUN
Günaydın canım gecmiş olsunGünaydın kızlarbugün sehirdisina oğlumu doktora götüreceğiz.
Günaydın canımGÜNAYDIN
![]()
DOMATESLİ YULAF PİLAVI
MALZEMELER
1 Domates (3 yemek kaşığı domates konserve)olabilir.
1 Çay Bardağı Yulaf
1 Yeşil Biber
1 Orta Boy Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1 Çay Kaşığı Biber Salçası
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Pulbiber
1 Çay Kaşığı Karabiber
Kemik Suyu(Tavuk Suyu)olabilir.
ÜÜstünü Geçecek Kadar Sıcak Su
YAPILIŞI
Tüm sebzeler zeytinyağında sotelenir. Dometes sosu eklenir. Yulaf eklenir. Karıştırılır. Sıcak su ve kemik suyu eklenir. Baharatlar eklenir. Önce orta ateşte sonra kısık ateşte pişirilir.
Afiyet olsun
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Li_zigi
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
@M_atruska
@suspushanimcim
@HuZuNMeLeGi
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@Pandora27
@jtaime020626
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Jou
@Saliha40
@rainydyinlondon
@pokemonn1
@Gozdem__
LİKOPENLERİMİZ COŞSUN
Günaydın abla
Eğer kaçamak olursa affet![]()
Günaydın canımGünaydın güzel kadınlar![]()
Kendimizin çaresi yine kendimizKız ateşli sabaha kadar uyumadık bende aynı durumdayım ama ateşim yok gene herkes yatıp uyuyor ben devam hastada olsam![]()
Aynen öyle canimKendimizin çaresi yine kendimiz
ÜzülmeAynen öyle canim![]()
Abla kızlarla uğraşıyordum ya valla of gündüz turp gibiler yatağa yatınca öksürük kusma valla 4 gündür gına geldi@Li_zigi kimbilir hangi delikte=(
Mis gibimi hava buz gibi eksi 3Üzülme
Silkelen bakim .Ne güzel birgün oh mis gibi hava .Börtüler böcekler çiçekler oh oh![]()
Gecmis olsun canim gece baslar oyle şeylerAbla kızlarla uğraşıyordum ya valla of gündüz turp gibiler yatağa yatınca öksürük kusma valla 4 gündür gına geldi![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Yaaa abla noluyor bu çocuklara ya dün annem arıyor abimin kızını 3 gündür hastaneye götürüyorlarmış ishal kusma grip ne ararsan varKız ateşli sabaha kadar uyumadık bende aynı durumdayım ama ateşim yok gene herkes yatıp uyuyor ben devam hastada olsam![]()
Evet canim herkes hasta bide evden çıkmadan hasta oluyoruz biz anlamis degilimYaaa abla noluyor bu çocuklara ya dün annem arıyor abimin kızını 3 gündür hastaneye götürüyorlarmış ishal kusma grip ne ararsan varçocuklar hasta olmasın cidden hayat duruyor
çok geçmiş olsun abla
Banyo yaptiriyorum acilsinlar diye 1 2 saat idare ediyor sonra yine aynı sanki ayazda yatmışlar bu kadar nasıl hasta oluyorlarGecmis olsun canim gece baslar oyle şeyler
Abla oğlan okula gidiyor ya acaba o mu getiriyorEvet canim herkes hasta bide evden çıkmadan hasta oluyoruz biz anlamis degilim
Sagol canim![]()
Istemiyor benimkide suya girsin bütun gece yandi üsüyorum dedi sayıkladi,ama hic atesi düşmedi nasil oluyorsa anlamadimBanyo yaptiriyorum acilsinlar diye 1 2 saat idare ediyor sonra yine aynı sanki ayazda yatmışlar bu kadar nasıl hasta oluyorlar
Babasi gitti sağa sola 3gundur o hasta ondan bize gecti oglanda bugun oyle olduAbla oğlan okula gidiyor ya acaba o mu getiriyor
Ay kıyamam yavruma yaIstemiyor benimkide suya girsin bütun gece yandi üsüyorum dedi sayıkladi,ama hic atesi düşmedi nasil oluyorsa anlamadim