- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.361
Hosgeldin canim aramiza kendini tanıtirmisinBen de zayıflamak istiyorummm yardimmm edin kizlarr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim aramiza kendini tanıtirmisinBen de zayıflamak istiyorummm yardimmm edin kizlarr![]()
Gidiyo yavaştan. Kendini tanıtır mısınHoşbuldum. Teşekkür ederim sıcak karşılamana. Çok fazla yorum var hepsini okuyamadım neler yapıyorsunuz. Kilolar gitti mii bakymm
Demek ki işe yarıyor öyle düşünüyorum artık napayımBen bacak kol sırt![]()
Aramıza Hoşgeldin canımBen de zayıflamak istiyorummm yardimmm edin kizlarr![]()
Bende öyle diyomDemek ki işe yarıyor öyle düşünüyorum artık napayım![]()
Atıp durma şunu yapmıcam yürüyüş yapcam ben![]()
Tabi ki. 6 ay önce doğum yaptım. Çalışmaya başlayınca gider nasılsa diye esnek davrandım 1 aydır çalışıyorum ama ne alıyorum ne veriyorum. Boyum 168 kilom 70Hosgeldin canim aramiza kendini tanıtirmisin![]()
Atıp durma şunu yapmıcam yürüyüş yapcam ben![]()
Oha lanBende öyle diyom
![]()
en az 7000 adım toplamda ss istiyoruz ama
Bakmadımbu kızın zumbalari da güzel
![]()
Senin evrenle aranda harika enerji var çok pozitif gördük seni bugünKiyamam sana ceza çukuruna düşmüşsün
Plates yerine patates yedim desene şunlara
Ok
Bende olumlu duşünüp evrene yolladim bana geri mesaj olarak pozitifsin sen dedi![]()
Ama pogacayi anca 7000 adımda ettirmiş vücut öyle diyor verilerOha lan
Zeytinyağı huplet bacimİkisi de yok şu an![]()
Güle güle büyut bebeginiTabi ki. 6 ay önce doğum yaptım. Çalışmaya başlayınca gider nasılsa diye esnek davrandım 1 aydır çalışıyorum ama ne alıyorum ne veriyorum. Boyum 168 kilom 70![]()
Fazla yolladim enerjiyiSenin evrenle aranda harika enerji var çok pozitif gördük seni bugün![]()
Zeytinyağı huplet bacim
Direkt atlamışım kiloyla.Güle güle büyut bebegini
Ben filiz 38yasinda 3cocuk annesiyim
Cuma tarti günumüz fotografli olarak pazarteside kontrol tartimiz var,eğer bende varim diyosan cuma gunu tartini isticem senden,listeye eklemem icin,her aksam gün bitiminde menumuzü paylasiyoruz,spor varsa sporumuzu baska birsey sormak istersen yardimci oluruz
Allah analı babalı büyütsün evladını canım. Ben Ayşe 35 yaşında 3 çocuk annesiyim spor ya da yürüyüş adım olarak ikisini de ayrı liste yapıyorum eğer spor yaparsan beni etiketler misinTabi ki. 6 ay önce doğum yaptım. Çalışmaya başlayınca gider nasılsa diye esnek davrandım 1 aydır çalışıyorum ama ne alıyorum ne veriyorum. Boyum 168 kilom 70![]()
Bende öyle diyom
![]()
en az 7000 adım toplamda ss istiyoruz ama