- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.381
Sana geri döndüFazla yolladim enerjiyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana geri döndüFazla yolladim enerjiyi![]()
Allah analı babalı büyütsün evladını canım. Ben Ayşe 35 yaşında 3 çocuk annesiyim spor ya da yürüyüş adım olarak ikisini de ayrı liste yapıyorum eğer spor yaparsan beni etiketler misin![]()
Leslie yokmuydu ya olmazmıydibu kızın zumbalari da güzel
![]()
Götüne bağlatelefonu elinden bırakma diyosun yani
Zararlı değil mi tek tip beslenemeDirekt atlamışım kiloyla.Büşra ben de 1oglum var öğretmenim
aslında ben burda gördüğüm bi diyeti uygulamak istiyorum. Siz ne dersiniz daniysm size de. Haftanın her günü bı şey seçip gün boyu onu yiyp tek tip besleniyoruz. Oyle olunca yağ yakımı oluyomus. Bır gün patates bir gün yeşil yapraklı sebzeler bir gün tavuk,et balık bir gün yumurta diye devam ediyor.
Şimdi telefonu yavaşça elinden bırak koşmaya baslatelefonu elinden bırakma diyosun yani
Yarına koşacak bugün değilŞimdi telefonu yavaşça elinden bırak koşmaya basla![]()
Olur canım neden olmasın sen yap yeter kiLeslie yokmuydu ya olmazmıydi![]()
Memnun oldum büsraDirekt atlamışım kiloyla.Büşra ben de 1oglum var öğretmenim
aslında ben burda gördüğüm bi diyeti uygulamak istiyorum. Siz ne dersiniz daniysm size de. Haftanın her günü bı şey seçip gün boyu onu yiyp tek tip besleniyoruz. Oyle olunca yağ yakımı oluyomus. Bır gün patates bir gün yeşil yapraklı sebzeler bir gün tavuk,et balık bir gün yumurta diye devam ediyor.
Tamam canım adımları akşam menü ile paylaşırsınGünlük 8 bin adım ve zumba düşünüyorum haftanın 3ya da 4gunu![]()
Niye banlıKizlarr buraya bakin taze kan getirdim o da yeni doğum yaptı emziren bı anne aynı hastanede çalıştık @Birannebirprens27 hoşgeldin![]()
Hesap pasif diyorKizlarr buraya bakin taze kan getirdim o da yeni doğum yaptı emziren bı anne aynı hastanede çalıştık @Birannebirprens27 hoşgeldin![]()
Kız şimdi iç de sabaha kadar etki etsin düğüm oluktur için şimdiye oyy Recep İvedik aklıma geldizabaaağnan
Banlı degil resim eklenmemiş dahaNiye banlı
Vermek istediğim toplamda 10kilo var 15gun yapmayı düşünüyorum bu dediğimi. Daha sonra biraz gidince kilolar sporla destekler devam ederim. Hem bunda haftasonu 2gun serbest istediğini yiyebiliyorsun. Diyetisyen değilim bilmiyorum ama sonuçta o hafta içinde baktığımızda hem hem sebze hem meyve hem et tüketmiş oluyoruz sadece karıştırmiyoruz bilemedim beni endişelendirmedi pek.Zararlı değil mi tek tip besleneme
Taze kanya ondanNiye banlı
Artık öyle miTaze kanya ondan![]()
Ever canım senin de dediğin gibi yediğin şeyleri degistirsen bir an önce gider kilon sen nasıl istersen dene o zaman diyetini.Vermek istediğim toplamda 10kilo var 15gun yapmayı düşünüyorum bu dediğimi. Daha sonra biraz gidince kilolar sporla destekler devam ederim. Hem bunda haftasonu 2gun serbest istediğini yiyebiliyorsun. Diyetisyen değilim bilmiyorum ama sonuçta o hafta içinde baktığımızda hem hem sebze hem meyve hem et tüketmiş oluyoruz sadece karıştırmiyoruz bilemedim beni endişelendirmedi pek.Bı de ben günde 4tsne kare fıstıklı çikolata var ya ondan yiyorum bir de mutlaka bı ogunumde koca bı tabak pirinç pilavı oluyor çok seviyorum. Nutella ekmege sürup yemeden yatamıyorum resmen ve günlük bır somun ekmek yiyorum. Sadece bunlari hayatımdan cikarip normal yemek yesem de gider büyük ihtimalle ama ben bı an önce gitsinler istiyorummm. Doğuma gittiğimde bile bu kiloda değildim hayatimin en kilolu dönemini yaşıyorum. Kurtulmam lazım
![]()