- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.401
Aynen alışır zamanla ben hala çoğu yerini çözemedim sayfanın çocuklar saolsunTaze kanya ondan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen alışır zamanla ben hala çoğu yerini çözemedim sayfanın çocuklar saolsunTaze kanya ondan![]()
Bence başka birşey vardır yaArtık öyle miyeni gelen direk banlanıyo öu
Tamam beni de o listeye ekler misiniz. Yarın başlayacam ben de inşallah. Cuma günü bildiririm.Ever canım senin de dediğin gibi yediğin şeyleri degistirsen bir an önce gider kilon sen nasıl istersen dene o zaman diyetini.
Kucakta çocukla ancak o kadar oluyo gülmeyinnnn
Taze kan banlanmis kuzu bisey var sanirimKizlarr buraya bakin taze kan getirdim o da yeni doğum yaptı emziren bı anne aynı hastanede çalıştık @Birannebirprens27 hoşgeldin![]()
Tamam canım E Elif_Eylul kaptan kişi listesine ekler sizi ben yarın spor listesini yeniliyorum o zaman spor yaptıkça yapılanı eklerimTamam beni de o listeye ekler misiniz. Yarın başlayacam ben de inşallah. Cuma günü bildiririm.
Tamam gülmedikKucakta çocukla ancak o kadar oluyo gülmeyinnnn![]()
Hesabı mi onaylamadi acaba durduk yere niye banlansin kiTaze kan banlanmis kuzu bisey var sanirim
Hemde 4dk önce
Tamam o zaman teşekkür ederimTamam canım E Elif_Eylul kaptan kişi listesine ekler sizi ben yarın spor listesini yeniliyorum o zaman spor yaptıkça yapılanı eklerim![]()
Başka hesabi varsaHesabı mi onaylamadi acaba durduk yere niye banlansin ki
Valla gri iste üzgün üzmüslerHesabı mi onaylamadi acaba durduk yere niye banlansin ki
Ne bilimHesabı mi onaylamadi acaba durduk yere niye banlansin ki
Rica ederim canımTamam o zaman teşekkür ederim![]()
Banlı olunca altta bir sebeb arıyoruzNe bilim
Bilmem ki ilk defa üye oluyoBaşka hesabi varsa![]()