Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dusun düşün çoktur işim :KK8::KK8: düşündüm kaptanım birdaha yapmamaya azmu Cezmu kasttettim .10 Nisan da en az 4 kilo vermiş olacağım Allah'ın izniyle :KK74::KK74:
Hadi insaAllah canım ramazanı kilo vererek gecirelim🤗

Yaa cok tesekkur ederim evdeyim kpss calısmaya calısıyorum cocuk yapmaya çalışıyorum 🤭 buralara girebildiğimce tabii katılırım sohbete 💕 cok sıcaksınız ne güzel cok sevindiim
Yaaa Allah gönlüne göre nasip etsin canım 🥰
Simdi söyle ben daha önce ip atlayarak cok güzel kilolar vermiştim ama evlendikten sonra ipin ucu kacınca kiloları kat kat aldım 😂🥴
Karlar yagmurlar yagdıgı icin dısarda yürüyüş yapamayacagım leslie dusunuyorum 😅 daha önce zumba da yapmıstım o da cok eglenceli ama hamilelik dusundugum icin cocuğu bırakmayalım yerlere zumba yapıp 😅😂😂
Evet Leslie olabilir bence evde de yürüyüş yapabilirsin adım yarışı yapıyoruz her hafta katılabilirsin boş zamanda 1 saat yürüsün 6000 adım olur canim

10 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 kırmızı biber
4-5 çeri domates
1 ince dilim kepek ekmeği
3 bardak yeşil çay

Öğle
2 tatlı kaşığı keten tohumu
1 bardak kefir
1 muz (minik)
3 ceviz
1 elma
1 bardak kahve filtre

Akşam
1 tabak kabak yemeği
1 avuç leblebi
4 litre felan su içmiş olabilirim 🤣🤣

Spor: 15031 adım M MissHayaLet
Büyük ortağım M M_atruska canımm inşallah güzel kilo vermişizdir 🥰❤️❤️
Afiyet olsun kuzum ❤️ inşaallah 🥰

Iste bende uyuyorumda sabaha 200bildirim oluyor çalışiyolar 🥲
Ooo masallaahh calıskan arılar 😅

Yaaa Allah gönlüne göre nasip etsin canım 🥰
Evet Leslie olabilir bence evde de yürüyüş yapabilirsin adım yarışı yapıyoruz her hafta katılabilirsin boş zamanda 1 saat yürüsün 6000 adım olur canim
Amiinn inşallah cümlemize 💕
Katılabilirim tabii cok iyi olur ne kadar cok kilo kaybedersem o kadar iyi 😅

M Mavi Menekse canim ceza sistemine gectik bu hafta
Bizim cuma tartı sonrasi ödülümüz oluyor yani haftanin 1gunü ogun ne istersen ye ama abartmadan,cumartesi günunden itibaren kacamak yaptıgin zaman ceza veriyoruz misal 15 20 dk leslie cardio ip atlama mekik gibi tabiki yiyip yazmayanlari bilemem bende müneccim degilim ama tarti dogru soyler

Sırt beni kaptanım :KK52: ben bir yiyorum ramazanda akşama kadar ne yapsam derdim😭😭yiyememek hayalim 🤪🤪
Ben sahurda kefir yogurt hurmayla tutuyorum,yada yumurta peynir ekmek yemiyorum,iftarda corba salata yada az yemek

M Mavi Menekse canim ceza sistemine gectik
Bizim cuma tartı sonrasi ödülümüz oluyor yani haftanin 1gunü ogun ne istersen ye ama abartmadan,cumartesi günunden itibaren kacamak yaptıgin zaman ceza veriyoruz misal 15 20 dk leslie cardio ip atlama mekik gibi tabiki yiyip yazmayanlari bilemem bende müneccim degilim ama tarti dogru soyler
Ya cok güzel fikirler bulmussunuz iyi ki cıkmıs topik karsıma 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X