- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.901
Kiz ölmedim aha yaşıyom benBak kaptanım ben ölürsem bunları yiyince bişey yemiyonki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ölmedim aha yaşıyom benBak kaptanım ben ölürsem bunları yiyince bişey yemiyonki![]()
Ben bi de tam cips bagımlısıyımBaşa çikamadim baska türlü yaaa ceza ya ödül![]()
Kiz ölmedim aha yaşıyom ben![]()
Oda cuma gunü olur akşam dizi izlerken falan yani kacamagi nekadar azaltirsak okadar iyi olurBen bi de tam cips bagımlısıyımkendimi tutuyorum her hafta bir gün yiyorum
![]()
Islak kek,suboregi,pogca,kurabiye yok sanirim artiktamam bende yaparım çalışırım çalışmaya çalışırım yaparım biseyler
![]()
Evet tartıda fazla cıkmamak icin yememOda cuma gunü olur akşam dizi izlerken falan yani kacamagi nekadar azaltirsak okadar iyi olur![]()
Cuma günü cips günü öyleyse tüyo verdim suanBen bi de tam cips bagımlısıyımkendimi tutuyorum her hafta bir gün yiyorum
![]()
Kuzu beni ciddiye al sen arttır bak çok güzel kilolar gidecekTamam kaptanım aslında çok hareketli yım ama çok fazla yiyorum sanırımyani sanmaya gerek yok öyle öyle yiyorum
![]()
Bence de benim ödülüm ancak cips olabilirCuma günü cips günü öyleyse tüyo verdim suanne kötü ornegim ya tam toplum hiyerarşisini bozmak için yaratılmış miyim ne
![]()
Tobeler olsun tobeler olsun .Islak kek,suboregi,pogca,kurabiye yok sanirim artik![]()
Hepsini bir arada yeTobeler olsun tobeler olsun .demeden önce az daha mı yeseydim ne tobemi bozarsam oruç var sonunda
![]()
Tamam kaptanım şaka Maka bittiyse söz veriyorum ip Atlin bari adımlarında cogaltim yeter dimi ilk etapta kaptanimKuzu beni ciddiye al sen arttır bak çok güzel kilolar gidecek![]()
Tarti yalan söylemez zatenEvet tartıda fazla cıkmamak icin yememböyle size tartıyı atınca sanmıyorum yiyebileceğimi
![]()
Dahada yemem bir ayda ne kadar verecektim kim bilir yemiyeydim annem derdimi boğazını tutamayan başka yerlerini hiç tutamazHepsini bir arada ye![]()
Afiyet olsun canımKoz ne çok yazmışsınız anagggg okuyamadım hepsini
E Elif_Eylul canım
Menü
Sabah 9h30 zencefilli yeşil çay
Saat 13h30 sade Türk kahvesi
Akşam 16h30
Yarım ince makarna gibi dogranmış kabak
3 yemek kaşığı yoğurt
Hoppp bunları karıştır üzerine biraz salça kavur valla sağlıklı şeylerin tadını şimdi şimdi alıyorum . Ya Rabbi şükür diyor ne leziz geldi anlatamamdeneyin derim foto çekemdim. Bir dahakine kıymalı yapacam . Ben onay verdim .
Su 3 litre
Ya tartı bozulursaTarti yalan söylemez zaten![]()
Gün içinde 10000 yapıyorsun bazen her gün yapsan persembe haric diyete de dikkat et bak eksiler gelir.Tamam kaptanım şaka Maka bittiyse söz veriyorum ip Atlin bari adımlarında cogaltim yeter dimi ilk etapta kaptanim![]()
Mersi kaptanım . Hadi yarın güzel olsun hepimiz için inşAllah.Afiyet olsun canım![]()