Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar yarın cuma geldik zurnanın zırt dediği yere gene🙃
Yarin sabaha wc ye çiktiktan sonra saat 11.00 a kadar tartı fotografinizi atmanizi rica ediyorum,oruçlu,okulda,yada yurtdışinda olanlar saat 13.00 gibi tartilabilirsiniz,
Yarın ödül hakkınızı tartı sonrasi kullanabilirsiniz✌
Cuma dinlenme günü isteyen dinlenebilir
Sporda eş yada hâlaa orti istiyorum devam edicem ben diyen lutfen beni etiket yapsin yoksa herkes kendi sporuna devam etsin, Karar sizin herkese bol eksiler🤩💕💕💕

M MissHayaLet
@suspushanimcim
@Li_zigi
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
K Klassklasik
D u t D u t
F Frozen01
@Pandora27
@karamel Latte
M M_atruska
jtaime020626 jtaime020626
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Gozdem__
@Birprensannesi27
@HappyMutlu
Tamam canim 🤩 Eksi gelirsem kumpir yiyecem :kk77:

Hoşgeldiniz kızlar 💞 spor için beni etiket yapın listeye adlarinizi ekledim ilk sayfa da spor puanları var göz atarsınız isterseniz. Ayşe ben 35 yaşındayım 3 çocuk annesi ev hanımıyım🌺
Hoşbuldum 🥰 çok teşekkür ederim, aşırı motive bir şekilde başlıyorum sayenizde.

M Mavi Menekse K Kampcikiz anlatın bakalım neler yapıyorsunuz hangi sporları yapmayı düşünüyorsunuz ne gibi diyet yapacaksınız 🤩
30 yaşıma yeni girdim eski bankacı yeni ev hanımıyım. İki çocuk annesiyim. Diyetisyene başlıyorum yarın inşallah onun listesini yapacağım bu arada evde kondisyon bisikletim plates aletlerim falan var ama bakalım inşallah yaparım 😅

30 yaşıma yeni girdim eski bankacı yeni ev hanımıyım. İki çocuk annesiyim. Diyetisyene başlıyorum yarın inşallah onun listesini yapacağım bu arada evde kondisyon bisikletim plates aletlerim falan var ama bakalım inşallah yaparım 😅
Ben pilates yapıyorum canım bu hafta 2. Haftam kondisyon ile ısınır daha sonra az da olsa pilates yaparsın 💞 maşallah kuzum Rabbim çocuklarına sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kizlar yarın cuma geldik zurnanın zırt dediği yere gene🙃
Yarin sabaha wc ye çiktiktan sonra saat 11.00 a kadar tartı fotografinizi atmanizi rica ediyorum,oruçlu,okulda,yada yurtdışinda olanlar saat 13.00 gibi tartilabilirsiniz,
Yarın ödül hakkınızı tartı sonrasi kullanabilirsiniz✌
Cuma dinlenme günü isteyen dinlenebilir
Sporda eş yada hâlaa orti istiyorum devam edicem ben diyen lutfen beni etiket yapsin yoksa herkes kendi sporuna devam etsin, Karar sizin herkese bol eksiler🤩💕💕💕

M MissHayaLet
@suspushanimcim
@Li_zigi
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
K Klassklasik
D u t D u t
F Frozen01
@Pandora27
@karamel Latte
M M_atruska
jtaime020626 jtaime020626
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Gozdem__
@Birprensannesi27
@HappyMutlu
Tamamdır kaptanım 🥰💋🌺💞

Moralim sıfır kızlar . Nedenini biliyorsunuz . Ben artık yapamıyorum gerçekten . Çoçuklarıda alıp gitmek istiyorum. Keşke şu yalan dünyaya gelmeseydim diyorum . Bir yandanda sabır diyorum Rabbim herşeyin en iyisini verir hepsi imtihan . Ama benim gücüm küvettim kalmadı . Haklı olduğum halde haksız durumuna düşmekten çok yoruldum . Benden kocamdan be çocuklarımdan başka kişilerin gelip evimde kalmalarından bıktım . Bana hiç danışmadan hiç gönlün var mı bir müddet bizde kalsın olur mu ? Diye soran yok . Küçük kaynım kaçak geldi 3.5 sene bizde kaldı . Şimdide büyük kaynım 3 aydık bizde . Birde çocuklarıma ragmen sigara içiyor evde . Nefret ediyorum gecen gün sinirledim . Söyledim hareketlerini hiç sevmiyorum diye .
Alınmış . Dün tuttum özür diledim . En çok zoruma giden kızlar biliyor musunuz eşim hiç bir şekilde benim arkamda durmaması . Ve burası onunda evi demesi . Küçük kaynım bizimle ilerde aynısı yaptım burası benim evim dedi .
Hep kendimi dışlanmış hissediyorum. Bu kadar ailesine düşkün olmak neden ??? Karısını ve çoçuklatınk hep arka planda tutan ? Neden ya . Kozlar çıkmazdayım . Çekip gidesim var . Konuşsam kulak arkası yapar diye yeltenmiyorum . Ama ben artık içime atmaktan bıktım . Bir gün patlicam . O zman ne olur bilmiyorum.

Moralim sıfır kızlar . Nedenini biliyorsunuz . Ben artık yapamıyorum gerçekten . Çoçuklarıda alıp gitmek istiyorum. Keşke şu yalan dünyaya gelmeseydim diyorum . Bir yandanda sabır diyorum Rabbim herşeyin en iyisini verir hepsi imtihan . Ama benim gücüm küvettim kalmadı . Haklı olduğum halde haksız durumuna düşmekten çok yoruldum . Benden kocamdan be çocuklarımdan başka kişilerin gelip evimde kalmalarından bıktım . Bana hiç danışmadan hiç gönlün var mı bir müddet bizde kalsın olur mu ? Diye soran yok . Küçük kaynım kaçak geldi 3.5 sene bizde kaldı . Şimdide büyük kaynım 3 aydık bizde . Birde çocuklarıma ragmen sigara içiyor evde . Nefret ediyorum gecen gün sinirledim . Söyledim hareketlerini hiç sevmiyorum diye .
Alınmış . Dün tuttum özür diledim . En çok zoruma giden kızlar biliyor musunuz eşim hiç bir şekilde benim arkamda durmaması . Ve burası onunda evi demesi . Küçük kaynım bizimle ilerde aynısı yaptım burası benim evim dedi .
Hep kendimi dışlanmış hissediyorum. Bu kadar ailesine düşkün olmak neden ??? Karısını ve çoçuklatınk hep arka planda tutan ? Neden ya . Kozlar çıkmazdayım . Çekip gidesim var . Konuşsam kulak arkası yapar diye yeltenmiyorum . Ama ben artık içime atmaktan bıktım . Bir gün patlicam . O zman ne olur bilmiyorum.
Canım sonuna kadar haklısın eşin sana yeteri kadar değer vermemiş keşke özür dilemesydin diycem ama zaten sen cikmazdayim diyorsun. Bence çok fazla kendinden ödün vermişsin durumuna çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda ferahlık versin diğerleri de umarım sana yasattiklari bu hislerini inşallah yaşayıp görürler😔😔😔

iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
2 yumurtadan yulafli yumurta peynir zeytin cery domates 1b kahve

Ara
1b yulafli incirli cevizli kefir

Aksam
1tb taze fasulye 1 kase yogurt 1d ekmek
2lt su
7400 adim
20220310_213046.webp

Durum