Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlarr. Bugün bildiğin depresyondayım hiç moralim yok bunca sporun karşılığı böyle gelince modum çok düştü. 2bin adım attım o derece keyif sıfır.

Ama karikatürsüz olmaz yaa böyle çok mutsuz bir yazı oldu olmasın o kadar sizin canınız sıkılmasın 😀😀
6df68de91d7554364a1d8b66267b712b--celebrity-caricatures-search.webp

Selam kızlarr. Bugün bildiğin depresyondayım hiç moralim yok bunca sporun karşılığı böyle gelince modum çok düştü. 2bin adım attım o derece keyif sıfır.
Moralini düşürme canım duraklama dönemine girmişsindir daha farklı seyler yap her zaman yaptığından olumluya dogru gidersin inşallah 🌸

Teşekkür ederim ❤️ bu arada aktif Olcam ama pazartesi ye kadar zor. Okyar tatil çocukların ikisi de evde eşim de evden çalışıyor nefes alamadım ki gireyim. Bir de iki çocuk yıkayıp giydirmek spor sayılıyor mu 🤣
Menu paylaşımı heraksam yaparsan yatmadan sevinirim liste tutuyorum canim 🥰
Adım sayarin varsa adım atabilirsin ev işide spordan sayiliyor ilk sayfada spor puanlari var egerki yaparsan menü yazarken sporunu yazip M MissHayaLet etiketlermisin oda spor listesi tutuyor

Ama karikatürsüz olmaz yaa böyle çok mutsuz bir yazı oldu olmasın o kadar sizin canınız sıkılmasın 😀😀
Eki Görüntüle 3023752
Bence gayet güzel gidiyosun neden moralini bozuyosunki canim belkide incelmen oluyor kiloda gitmeyebilir lutfen moral bozmak yok🤗

Moralini düşürme canım duraklama dönemine girmişsindir daha farklı seyler yap her zaman yaptığından olumluya dogru gidersin inşallah 🌸
Canımm sağ ol geçer bugün relax gün ilan ettim kaç gündür beyin kalmıyordu yürümekten bu hafta birinciliği başkasına bırakıyorum. Yemeği daha fazla kısıp yürüyüşü insani ölçekte yapmayı planlıyorum fazla yemişim demek ki. Hepiniz iyi ki varsınız. ❤️🥰🥰

Eki Görüntüle 3023752
İşte bu olumsuzluktan bile olumlu çıkarmak 🥰😍
Her neyse sıkıntın balon olup uçsun tatlım 😇

E Elif_Eylul K Klassklasik
Sabah aç karnına maydanoz detox
20 dk sonra 1 poğaça çeyrek tost 1 fincan form çayı
Ara 1 avuç kuru üzüm
Öğlen yulaf lapası
Ara tarçınlı kahve 3 kare bitter
Akşam 1 kase çorba 3 çatal erişte
1 bardak şekersiz çay
3,5 litre su
Spor yok

Canımm sağ ol geçer bugün relax gün ilan ettim kaç gündür beyin kalmıyordu yürümekten bu hafta birinciliği başkasına bırakıyorum. Yemeği daha fazla kısıp yürüyüşü insani ölçekte yapmayı planlıyorum fazla yemişim demek ki. Hepiniz iyi ki varsınız. ❤️🥰🥰
Olur canım tabii basarıcaz 💪🏻🤩🤩

Bak sen şu yaramazlara:sinirli::sinirli:
Bi arkadaş :KK33:
Günü bitiriyorum az kaldı M MissHayaLet

40 dakika leslie

Kahvaltı 9:00 5 yk menemen 2 peynir cubugu 1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık salca 1 dilim ekmek
Aksam 1800 2 kasık bulgur pilavı 6-7 yemek kaşığı taze fasulye
Atıştırmalık Badem fındık ceviz Ara öğün türk kahvesi
Su 2.5 litre

E Elif_Eylul
Afiyet olsun 😘
Afiyet olsun 😘
Teşekkür ederim ❤️ bu arada aktif Olcam ama pazartesi ye kadar zor. Okyar tatil çocukların ikisi de evde eşim de evden çalışıyor nefes alamadım ki gireyim. Bir de iki çocuk yıkayıp giydirmek spor sayılıyor mu 🤣
Hemde en zor spor 🤣🤣 saniyesi 100 pn dann hesaplıyalıyım bence 🤣🤣🤣
E Elif_Eylul K Klassklasik
Sabah aç karnına maydanoz detox
20 dk sonra 1 poğaça çeyrek tost 1 fincan form çayı
Ara 1 avuç kuru üzüm
Öğlen yulaf lapası
Ara tarçınlı kahve 3 kare bitter
Akşam 1 kase çorba 3 çatal erişte
1 bardak şekersiz çay
3,5 litre su
Spor yok
Afiyet olsun canım 🤗