Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aamine Aamine ve Pandora27 Pandora27 bu defa grubumuz oldukça kuvvetli imiş iki kişi de değiliz üç kişiymişiz. Pandoracım seninle grup olmak çok güzel. Hacer, Pandora ve ben güçlerimizi birleştiriyoruz. Azimli 2 arkadaşla grup olmuşum şimdi onları mahcup etmek olmaz. 🤣🤣🤣
Crq9bJBW8AAomTf.jpg

E Elif_Eylul abla oğlum çok hasta şuan yatırdık büyük ihtimalle en kısa zamanda anjiyo diyorlar o yüzden bu hafta eslasme de olmazsam olur mu 😔
Biraz zor geçiyor bu ara
Yaaaa ama üzüldüm şuan gecmis olsun canim tamam😔

E Elif_Eylul abla oğlum çok hasta şuan yatırdık büyük ihtimalle en kısa zamanda anjiyo diyorlar o yüzden bu hafta eslasme de olmazsam olur mu 😔
Biraz zor geçiyor bu ara
Sana kıyamam Allahım çok acilinden şifalar versinn kuzumm. Şuan çok üzüldüm çok çabuk iyileşsin anjiyo neden gerekti ay çok üzüldüm. Çok çabuk iyileşsin kuzucuk. 😔😔

Biraz zor geçiyor bu ara
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Allah yar ve yardımcınız olsun 😔😔

Bugün menüm sabah
Peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
Zeytin

Ara 1 poğaça 1 dilim ince kek ödül

Akşam 4 YK makarna
Barbunya
Su 2 lt

Spor 4000 adim
Afiyet olsun canım
Istersen menu yazmayi birak canim

M M_atruska canımm bence çok güzel bir ekip arkadaşlığı oldu başarılarının devamını diliyorum inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara varırız. Aamine Aamine yeni ortimm bu hafta çok inanılmaz gazlıyım isyankarım olabildiğince az yiyip sporu da yaparak daha büyük bir intikam hazırlığı içindeyim. Benimle misin ortim 🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 3023761
Hele ben varya o şırfıntı chloe tıngın hareketlerını yapacam dıye canlarım çıktı ayaklarım tıtrdı de sadece 1kilo verebilmissim ya resmen senınleyım ortimmmmm sonuna kadar erısın artık şu gobusler basenler 😎😎😎💪🏻💪🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X