Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyiyim canim sen nasilsin😘
Bugun daha iyiyim ama kız karda parka gidelim diyor suanda iyilikten çıktım sanirim😖

Yeni kanlar geliyor sonra toz:KK55:

Hoşgeldin canim aramiza😘
Tabiki yazarim 😍
Benim adim filiz 2senedir kk de diyet gruplarindayim 3cocuk annesi 38 yasinda bir bayyaaanim😏
Cuma ve pazartesi tarti gunumüz cuma asıl tartimiz fotografli oluyor heraksam menu ve sporunu bildirmeni rica edicem ilk sayfada spor puanlarimiz var menunde belirtirsen M MissHayaLet etiket yaparsan oda seni listeye eklesin nekadar aktiflik okadar eksiyi getirir bol şanş✌

Hosgeldin canim aramiza😘
Üst mesajda yazdim aynisi senin icinde gecerli simdi sizi listeye ekliyorum
Hoş bulduk.cok teşekkür ederim. İsmimi bekliyor olucam😍

Iyiyim canim sen nasilsin😘
Bugun daha iyiyim ama kız karda parka gidelim diyor suanda iyilikten çıktım sanirim😖

Yeni kanlar geliyor sonra toz:KK55:

Hoşgeldin canim aramiza😘
Tabiki yazarim 😍
Benim adim filiz 2senedir kk de diyet gruplarindayim 3cocuk annesi 38 yasinda bir bayyaaanim😏
Cuma ve pazartesi tarti gunumüz cuma asıl tartimiz fotografli oluyor heraksam menu ve sporunu bildirmeni rica edicem ilk sayfada spor puanlarimiz var menunde belirtirsen M MissHayaLet etiket yaparsan oda seni listeye eklesin nekadar aktiflik okadar eksiyi getirir bol şanş✌

Hosgeldin canim aramiza😘
Üst mesajda yazdim aynisi senin icinde gecerli simdi sizi listeye ekliyorum
Ben yapışır bırakmam 🤣🤣

Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim herkese. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum 80 kiloyum spora yazıldım bu hafta Her ne kadar hava şartları sebebiyle gidemesemde kendimce if diyeti yapıyorum.

35 yaşındayım. 1.64 boyum,kilom 83,evli ve iki küçük çocuğum var. Kamuda çalışıyorum. İnşaallah verelim kiloları.

Hoş bulduk 🌺🌺
Hoş geldiniz kızlar ben de bu hafta katıldım haftamız güzel gecsin bol eksili olsun 💜🌸

E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Kizlar size de yazayım
Başlangıç Kg: 83.00 (küsüratsiz denk geldi)
hEdef kilo 73
Boy: 1.64
Medeni durum:evli-2 çocuk
çalışıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 💃💃💃

Eklentiler

• IMG20220312100444.webp
    IMG20220312100444.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 16
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Kizlar size de yazayım
Başlangıç Kg: 83.00 (küsüratsiz denk geldi)
hEdef kilo 73
Boy: 1.64
Medeni durum:evli-2 çocuk
çalışıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 💃💃💃
Teşekkür ederim canım :KK52:
Simdiden söyleyim cuma günu ödul hakkimiz var tartildiktan sonra ama cumartesi gününden itibaren kacamak yapana ceza var ne yediysen yazmak zorunlusub haaa yazmayan zaten tartidan belli oluyor 😑 kızların hepsi yedigini yaziyor yada ben oyle zannediyorum🙈
Yani yiyen ceza alır✌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X