Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın guzellikler 💋
Günaydın kuzum:KK36:
E Elif_Eylul
@Hacerrrrrrrrrrrrr
D u t D u t
C Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
@Pandora27
@Gozdem__
@oznurvarol
@Kampcikiz
@karamel Latte
@HappyMutlu
@suspushanimcim
@jtaime020626
@Noisy Girl
@Li_zigi
@HuZuNMeLeGi
@M_atruska
Kızlarrrrr:KK24::KK24::KK24::KK24::duduk::duduk::duduk: dün akşam yapılan ip atlama ve ipsiz atlama puanları değişti.
ipsiz atlama (zıplama) 1 tane 1 puandan hesaplanacak.

İp atlama 1 tane 2 puandan hesaplanacak bilginiz olsun akşamki puanlarınızıbu puanlar eşliğinde vereceğim. :KK60::KK60::KK60::KK60:

Birde rica ediyorum ipsiz atlama ip atlama diye belirtin ki kimsenin hakkı kimseye geçmesin iyi günler dilerimmmmm:21::21::21::21::21:
Tamam canım 🤗
Ben temizlik yapacağım öpüldünüz 💋💋💋💋
Kolay gelsin 😘
Günaydın 🥰
C Chikolata_gozlum gunaydin canim 💞
@Kampcikiz ortim gunaydin 💞

Gunaydin kızlar 💞💞
:KK74::KK36:
35 yaşındayım. 1.64 boyum,kilom 83,evli ve iki küçük çocuğum var. Kamuda çalışıyorum. İnşaallah verelim kiloları.

Hoş bulduk 🌺🌺
Aramıza hoşgeldin ❤️
12 Mart cumartesi, başlangıç kilom 83.00
Hayırlı olsun.💋

Merhaba canım teşekkür ederim 6.takımdan başka varmı bilmiyorum Bir kaç takıma katılıyor
5 6 kisi burdayiz canim sen neler yapiyosun kendini tanitirmisin kizlar tanisinlar seni,
Kac kilosunu hedefin ne devam edicekmisin listeye ekleyim senide

5 6 kisi burdayiz canim sen neler yapiyosun kendini tanitirmisin kizlar tanisinlar seni,
Kac kilosunu hedefin ne devam edicekmisin listeye ekleyim senide
Kimler var bilmiyorum Canım 105’lere kadar çıktım Baktım olmuyor diyetisyene başladım Bu gün 104 kiloyum Boyum 162 kilo 104 ev hanımıyım adım Deniz yaş 40....😂😂 Evliyim bir oğlum var

Kolay gelsin canım 😘
Sağol kuzum 💋
Günaydın canım 💞
Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim herkese. 31 yaşındayım Konya da yaşıyorum 80 kiloyum spora yazıldım bu hafta Her ne kadar hava şartları sebebiyle gidemesemde kendimce if diyeti yapıyorum.

35 yaşındayım. 1.64 boyum,kilom 83,evli ve iki küçük çocuğum var. Kamuda çalışıyorum. İnşaallah verelim kiloları.

Hoş bulduk 🌺🌺
Kızlar aramıza hoşgeldiniz 💞
12 Mart cumartesi, başlangıç kilom 83.00
Başlangıcın hayırlı olsun canım hoşgeldin 🥰
Günaydın kuzum:KK36:

Tamam canım 🤗

Kolay gelsin 😘

Günaydın 🥰

:KK74::KK36:

Aramıza hoşgeldin ❤️

Hayırlı olsun.💋
Sağol kuzum 🤗😘