Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini tanıt başlangıç kilon ne hedefin ne yaz😍
Ben utanıyorum başlangıç kgmdan . Ama tanıtayım , merhabalar kızlar 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve bebeğim aşırı kolik huzursuz bir bebek uyku düzenim vs bitti tamamen ve kg hiç verememisim 😐
Şuan 94 kg yum , 168 boy başka ne yazicam bilmiyorum . Birde 2020 de yine kg vermiştim 46 bedenden 38 bedene düştüm çok zayıfladım 34 kg verdim ama hamilelik sonrası bayağı kg aldım 😐😐

Ben utanıyorum başlangıç kgmdan . Ama tanıtayım , merhabalar kızlar 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve bebeğim aşırı kolik huzursuz bir bebek uyku düzenim vs bitti tamamen ve kg hiç verememisim 😐
Şuan 94 kg yum , 168 boy başka ne yazicam bilmiyorum . Birde 2020 de yine kg vermiştim 46 bedenden 38 bedene düştüm çok zayıfladım 34 kg verdim ama hamilelik sonrası bayağı kg aldım 😐😐
Hepsi gidecek üzülme sen 😘

Kurallar canım😘
Cuma ve pazartesi tarti gunumüz cuma asıl tartimiz fotografli oluyor heraksam menu ve sporunu bildirmeni rica edicem ilk sayfada spor puanlarimiz var menunde belirtirsen M MissHayaLet etiket yaparsan oda seni listeye eklesin nekadar aktiflik okadar eksiyi getirir bol şan

Teşekkür ederim canım :KK52:
Simdiden söyleyim cuma günu ödul hakkimiz var tartildiktan sonra ama cumartesi gününden itibaren kacamak yapana ceza var ne yediysen yazmak zorunlusub haaa yazmayan zaten tartidan belli oluyor 😑 kızların hepsi yedigini yaziyor yada ben oyle zannediyorum🙈
Yani yiyen ceza alır✌

Dutummm,Beni de alsalar keşke nasıl alinicam 🥰
Aaaa neden oyle düşündünki canim🥰
Hosgeldin canim aramiza ben filiz🥰 insaAllah
Hedefine en kisa zamanda ulaşirsın aktif olursan bence istedigin hedefe ulasirsin üzme tatlı canini

Ta
Aaaa neden oyle düşündünki canim🥰

Hosgeldin canim aramiza ben filiz🥰 insaAllah
Hedefine en kisa zamanda ulaşirsın aktif olursan bence istedigin hedefe ulasirsin üzme tatlı canini
Tartısı ypk diye şey ediyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X