- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #18.821
İnşaAllah gecicek canimAbla yanma devam ediyor ağrı hafifledi iyi olacağım insaAllah şu ilacı da içeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah gecicek canimAbla yanma devam ediyor ağrı hafifledi iyi olacağım insaAllah şu ilacı da içeyim
Hoşbuldum, merhabalar
Yasin 24 müHoşbuldum, merhabalaryaşım 24 16 aylık bir kızım ve fazla kilolarım var
![]()
Çok mu küçük kaldım gruptaYasin 24 mü
Senin gibi arkadaslar var burda
C Chikolata_gozlum
Gurbettt42
H a p p y baskada bilmiyorum ben yasliyim
Kilon ve hedefin nedir canim tartildinmi tartilmadiysan yarin sabah tartilabilirsin
Allah bagislasin yavrunu![]()
Ozaman ölçüm al canim kilonu net yazariz daha sonra sen her aksam menunu paylasirmisinÇok mu küçük kaldım grupta
Kilom 66 civarı ilk hedefim 60 sonra 55 olmak istiyorum. Tartım bozuldu aslında yakın zamanda bir tartı alıp takip etmem gerekiyor
Amin çok teşekkür ederim![]()
Tabii paylaşırım. Aslında benim problemim zayıflarken ne yiyeceğime karar verememek. Çocuğum küçük olduğu için hem pratik hem besleyici hem kalorisi düşük yiyecekler arıyorumOzaman ölçüm al canim kilonu net yazariz daha sonra sen her aksam menunu paylasirmisin
Bebegin var emziriyosun heralde ozaman ona gore bir menu olusturmak gerekiyor sanaTabii paylaşırım. Aslında benim problemim zayıflarken ne yiyeceğime karar verememek. Çocuğum küçük olduğu için hem pratik hem besleyici hem kalorisi düşük yiyecekler arıyorum
Ölçülerim göğüs:92 bel:70 göbek:90 basen:108
Sağol hoş buldukGünaydın kuzum
Tamam canım
Kolay gelsin
Günaydın
Aramıza hoşgeldin
Hayırlı olsun.![]()
Hoş geldinGünaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim
Hoş buldukSağol kuzum
Günaydın canım
Kızlar aramıza hoşgeldiniz
Başlangıcın hayırlı olsun canım hoşgeldin
Sağol kuzum![]()
Allah kolaylık versin. Emziriyorsanız diyet yapmayın.Tabii paylaşırım. Aslında benim problemim zayıflarken ne yiyeceğime karar verememek. Çocuğum küçük olduğu için hem pratik hem besleyici hem kalorisi düşük yiyecekler arıyorum
Ölçülerim göğüs:92 bel:70 göbek:90 basen:108
Aralıklimı yapiyosun sendeSelam kızlar
İlk gün Cook zorlu geçiyor ama dayanmalıyim![]()
Emziriyorum ama büyüdü artık o da ek gıdasını güzel alıyor meme artık emzik gibi onun için. Yalnızca çok ilgi istediği bir dönemdeyiz o yüzden hep hızlı yemekler yapabiliyorum çok vakit ayıramıyorum yemek yapmak içinBebegin var emziriyosun heralde ozaman ona gore bir menu olusturmak gerekiyor sana
Yardimci oluruz sen aksama bir menu paylas bakalim neler yiyosun
Sıpa olmuş baksana neden diyet yapmasınSağol hoş bulduk
Hoş geldin
Hoş bulduk
Allah kolaylık versin. Emziriyorsanız diyet yapmayın.
Sağol canım sanırım sende yenisin sende hoş geldinSağol hoş bulduk
Hoş geldin
Hoş bulduk
Allah kolaylık versin. Emziriyorsanız diyet yapmayın.
Buyümüş sıpa olmus ozaman kendinede zaman ayırmak zorundasinEmziriyorum ama büyüdü artık o da ek gıdasını güzel alıyor meme artık emzik gibi onun için. Yalnızca çok ilgi istediği bir dönemdeyiz o yüzden hep hızlı yemekler yapabiliyorum çok vakit ayıramıyorum yemek yapmak içininşallah düzene sokabilirim