Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasin 24 mü:ruh:
Senin gibi arkadaslar var burda
C Chikolata_gozlum
Gurbettt42 Gurbettt42
H a p p y H a p p y baskada bilmiyorum ben yasliyim:KK14:

Kilon ve hedefin nedir canim tartildinmi tartilmadiysan yarin sabah tartilabilirsin

Allah bagislasin yavrunu🥰
Çok mu küçük kaldım grupta 🙈
Kilom 66 civarı ilk hedefim 60 sonra 55 olmak istiyorum. Tartım bozuldu aslında yakın zamanda bir tartı alıp takip etmem gerekiyor

Amin çok teşekkür ederim 🤲🏻

Çok mu küçük kaldım grupta 🙈
Kilom 66 civarı ilk hedefim 60 sonra 55 olmak istiyorum. Tartım bozuldu aslında yakın zamanda bir tartı alıp takip etmem gerekiyor

Amin çok teşekkür ederim 🤲🏻
Ozaman ölçüm al canim kilonu net yazariz daha sonra sen her aksam menunu paylasirmisin

Ozaman ölçüm al canim kilonu net yazariz daha sonra sen her aksam menunu paylasirmisin
Tabii paylaşırım. Aslında benim problemim zayıflarken ne yiyeceğime karar verememek. Çocuğum küçük olduğu için hem pratik hem besleyici hem kalorisi düşük yiyecekler arıyorum

Ölçülerim göğüs:92 bel:70 göbek:90 basen:108

Tabii paylaşırım. Aslında benim problemim zayıflarken ne yiyeceğime karar verememek. Çocuğum küçük olduğu için hem pratik hem besleyici hem kalorisi düşük yiyecekler arıyorum

Bebegin var emziriyosun heralde ozaman ona gore bir menu olusturmak gerekiyor sana🤗
Yardimci oluruz sen aksama bir menu paylas bakalim neler yiyosun

Günaydın kuzum:KK36:

Tamam canım 🤗

Kolay gelsin 😘

Günaydın 🥰

:KK74::KK36:

Aramıza hoşgeldin ❤️

Hayırlı olsun.💋
Sağol hoş bulduk 🌺
Günaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim
Hoş geldin
Sağol kuzum 💋

Günaydın canım 💞

Kızlar aramıza hoşgeldiniz 💞

Başlangıcın hayırlı olsun canım hoşgeldin 🥰

Sağol kuzum 🤗😘
Hoş bulduk 🌺

Allah kolaylık versin. Emziriyorsanız diyet yapmayın.

Bebegin var emziriyosun heralde ozaman ona gore bir menu olusturmak gerekiyor sana🤗
Yardimci oluruz sen aksama bir menu paylas bakalim neler yiyosun
Emziriyorum ama büyüdü artık o da ek gıdasını güzel alıyor meme artık emzik gibi onun için. Yalnızca çok ilgi istediği bir dönemdeyiz o yüzden hep hızlı yemekler yapabiliyorum çok vakit ayıramıyorum yemek yapmak için 🙈 inşallah düzene sokabilirim

Emziriyorum ama büyüdü artık o da ek gıdasını güzel alıyor meme artık emzik gibi onun için. Yalnızca çok ilgi istediği bir dönemdeyiz o yüzden hep hızlı yemekler yapabiliyorum çok vakit ayıramıyorum yemek yapmak için 🙈 inşallah düzene sokabilirim
Buyümüş sıpa olmus ozaman kendinede zaman ayırmak zorundasin 🤔
Bence duzene sokucaksin kizlarin menulerini gordukce emziren annelerimiz var burda

11 Mart spor,
45 dk pilates
10 dk chole
300 ip atlama
50 JJ E Elif_Eylul
Screenshot_2022-03-12-14-50-33-20_efaee9233a816a5de5fd5a4cb49356f4.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X