- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #18.841
HiçEfendim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HiçEfendim![]()
Bende simdi yemek yedim oturcam sanirimAnca şimdi oturdum![]()
Aramıza hoşgeldinKimler var bilmiyorum Canım 105’lere kadar çıktım Baktım olmuyor diyetisyene başladım Bu gün 104 kiloyum Boyum 162 kilo 104 ev hanımıyım adım Deniz yaş 40....Evliyim bir oğlum var
Aramıza hoşgeldinBen utanıyorum başlangıç kgmdan . Ama tanıtayım , merhabalar kızlar 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve bebeğim aşırı kolik huzursuz bir bebek uyku düzenim vs bitti tamamen ve kg hiç verememisim
Şuan 94 kg yum , 168 boy başka ne yazicam bilmiyorum . Birde 2020 de yine kg vermiştim 46 bedenden 38 bedene düştüm çok zayıfladım 34 kg verdim ama hamilelik sonrası bayağı kg aldım![]()
Geçecek inşallah canımAbla yanma devam ediyor ağrı hafifledi iyi olacağım insaAllah şu ilacı da içeyim
Aramıza hoşgeldinHoşbuldum, merhabalaryaşım 24 16 aylık bir kızım ve fazla kilolarım var
![]()
Yasin 24 mü
Senin gibi arkadaslar var burda
C Chikolata_gozlum
@Noisy Girl
H a p p y baskada bilmiyorum ben yasliyim
Kilon ve hedefin nedir canim tartildinmi tartilmadiysan yarin sabah tartilabilirsin
Allah bagislasin yavrunu![]()
Selam canım diyetin ilk günü zor olur bol bol su içmek en güzeli.Selam kızlar
İlk gün Cook zorlu geçiyor ama dayanmalıyim![]()
Chiko naptın kız spor mu yaptınAramıza hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin
Geçecek inşallah canım
Aramıza hoşgeldin
![]()
Sağol canım teşekkür ederimAramıza hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin
Geçecek inşallah canım
Aramıza hoşgeldin
![]()
Hala bacaklarım titriyoAz daha dayan o 74 buraya gelecek![]()
BenimdeHala bacaklarım titriyo![]()
Yasin 24 mü
Senin gibi arkadaslar var burda
C Chikolata_gozlum
@Noisy Girl
H a p p y baskada bilmiyorum ben yasliyim
Kilon ve hedefin nedir canim tartildinmi tartilmadiysan yarin sabah tartilabilirsin
Allah bagislasin yavrunu![]()
Cuma günü ben öyleydim ama bacak ağrım geçti bugün daha iyiyimHala bacaklarım titriyo![]()
Sen dinlenBenimde![]()
Tatlım bende 27 yaşındayım.Çok mu küçük kaldım grupta
Kilom 66 civarı ilk hedefim 60 sonra 55 olmak istiyorum. Tartım bozuldu aslında yakın zamanda bir tartı alıp takip etmem gerekiyor
Amin çok teşekkür ederim![]()
Ben bütün alt tarafı hissetmiyordum 3 günDötüm de ağrıyo![]()
Evet popom bile ağrıyordu üstüne zor oturdum 3 günooyyy anaaağm
Brnde öyleyim 10 dk karın 10 dk bacak 10 dk tüm vücut çalıştımEvet popom bile ağrıyordu üstüne zor oturdum 3 gün![]()