- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #19.441
SagolKaktüsleri zaten Allah çarpmış bide kar çarptı
Eline sağlık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SagolKaktüsleri zaten Allah çarpmış bide kar çarptı
Eline sağlık![]()
Pazar pazar
Hee pazarPazar pazar![]()
Pazarı sel aldıHee pazar![]()
Bizimde karPazarı sel aldı![]()
Gitmek istiyosan tabiki gidebilirsinBaşka takıma gitmek yasak mı Ben
Aman spora devamkeeeBizde tek benim böyle valla
Aman ya hiç sorma . Birde öyle açıyor ki anlatamam . Şiş şiş hepsi ama başları yok .Gecen hafta ben öyleydim![]()
Ohhh be güzel yük kalktı omuzlarından .Ben oldum şükür ya![]()
Telefon onlarda zaten anca şimdi aldım 2 oda kaldı temizlik yapıyorum telefonu şarja taktım dedim bir sayfaya göz attım . Benim Aşlahtan saatim var . Adım sayar .Sen telefonu cebine koy onların pesinde atarsın zaten![]()
Geç oldu ama günaydınlarGünaydın tatlı ve güzel kadınlar![]()
Ayy bende bekliyorum geldi gelecekVe beklediğim regl geldi![]()
AA bunun hakkında bana bilgi verir misiniz bende düşünüyorum bağlanmayı ama korkuyorum. Nasıl geçiyor . Doğum esnasında mı kapattınız yoksa sonradan mı ?Evet canim onunda benimde kapali baglattik![]()
Aman kız burda olsan açardım ben sana . Ah ah bayram gelsede yesek inşAllahCanım antepfıstiklı baklava istedi![]()
Canim ben 3.cü gebelikte zaten istiyordum doktorda önerdi,dogum sirasinda bağladilar,kesip yaktı anlatti aşamalarini,ama bazilari sadece bükup bağliyolarmis ileriye dönük bebek isteyenler için,Aman spora devamkeee
Aman ya hiç sorma . Birde öyle açıyor ki anlatamam . Şiş şiş hepsi ama başları yok .
Ohhh be güzel yük kalktı omuzlarından .
Telefon onlarda zaten anca şimdi aldım 2 oda kaldı temizlik yapıyorum telefonu şarja taktım dedim bir sayfaya göz attım . Benim Aşlahtan saatim var . Adım sayar .
Geç oldu ama günaydınlar
Ayy bende bekliyorum geldi gelecek
AA bunun hakkında bana bilgi verir misiniz bende düşünüyorum bağlanmayı ama korkuyorum. Nasıl geçiyor . Doğum esnasında mı kapattınız yoksa sonradan mı ?
Yani hamile kalma riski yok demi . ? Bana bir detay verin hele
Ayyy sagol canimAman kız burda olsan açardım ben sana . Ah ah bayram gelsede yesek inşAllah![]()
Iyi olmana sevindim canimSüperim kuzum
Sen nasıl oldun
Kuzu nasıl
Anladim sen
Gelip Gidenlere Yapmak İstediğim En Güzel Terapi
Hamur gibi yoğurup açmak
Boşver kuzumIyi olmana sevindim canim
İyiyim kahve iyi geldi gerilmicem bugün![]()