- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #19.461
5000 adım atdım geldim gitmiyimmi

Canım antepfıstiklı baklava istedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5000 adım atdım geldim gitmiyimmi
Canım antepfıstiklı baklava istedi![]()
Valla oha5000 adım atdım geldim gitmiyimmi
![]()
Hadiya bende eskiden 5tane kadar icerdim simdi 2 falan bazen 13 gün oldu kahveyi bırakalı.
Bırakmak çok kolaymış meğerse![]()
Afiyet olsun canımMenü
SABAH
Susamlı Omlet
Domates
Salatalık
Peynir
Ceviz
Yeşillik
Kabak Çekirdeği
ARA ÖĞÜN
Fındık +Badem
Kayısı
ÖĞLEN
Brokoli Çorbası
Yoğurt
ÖĞLEN (2)
Ispanak Başı Çorbası
Kefir
AKŞAM ÜSTÜ
2 Tavuk Köfte
Salata
ARA ÖĞÜNÜMSÜ
Maden Suyu
Elma
SU》1,5 LİTRE
E Elif_Eylul
♡
Ooo çok oldu simdi
Olmadı niye de çünküOoo çok oldu simdi![]()
Allahım şakayıda anlamiyorOlmadı niye de çünkü
(1 yumurta hakkımı pancakete kullandım Meyve hakkimida)![]()
Anlamıştım konu uzasın istedimAllahım şakayıda anlamiyor![]()
Anlamıştım konu uzasın istedimilgi odağın tek ben olmalıyım
Anladım bende işte ameliyat flan tarihi alana kadar çünkü burda uzun süren şeyler bunlar . Doktor dedi eger istiyorsan şart varmış karar aldıktan sonra 4 ay beklenmesi gerekmiş . Psikolog onayı lazımmış birde . Sonra işte ameliyat tarihi flan . Ölme eşşegim yaz gelsin .Canim ben 3.cü gebelikte zaten istiyordum doktorda önerdi,dogum sirasinda bağladilar,kesip yaktı anlatti aşamalarini,ama bazilari sadece bükup bağliyolarmis ileriye dönük bebek isteyenler için,
Afiyet olsun canım . Bitirdin mi bugünü .Menü
SABAH
Susamlı Omlet
Domates
Salatalık
Peynir
Ceviz
Yeşillik
Kabak Çekirdeği
ARA ÖĞÜN
Fındık +Badem
Kayısı
ÖĞLEN
Brokoli Çorbası
Yoğurt
ÖĞLEN (2)
Ispanak Başı Çorbası
Kefir
AKŞAM ÜSTÜ
2 Tavuk Köfte
Salata
ARA ÖĞÜNÜMSÜ
Maden Suyu
Elma
SU》1,5 LİTRE
E Elif_Eylul
♡
Elmami yiyip Maden suyumu içince bitireceğim canim 7 gibi biterAnladım bende işte ameliyat flan tarihi alana kadar çünkü burda uzun süren şeyler bunlar . Doktor dedi eger istiyorsan şart varmış karar aldıktan sonra 4 ay beklenmesi gerekmiş . Psikolog onayı lazımmış birde . Sonra işte ameliyat tarihi flan . Ölme eşşegim yaz gelsin .
O yüzden kadın dogımcuda rendevum var spiral taktıracam tekrar . Herşey hallolana kadar . Burda nasıl yapıyorlar bilmiyorum işte bütün detayları soracam tekrar .
Afiyet olsun canım . Bitirdin mi bugünü .
Afiyet olsun tatlım13mart✌
Sabah
2dilim ekmek,1dilim peynir,10zeytin
Turk kahvesi, 1luppo (ödül)
Öglen
2kasik tavuk salatasi,1kase tavuk çorbasi
1nescafe,1muz
Aksam
1kase tavuk çorbasi
2litre su
M Mavi Menekse
Ooo nebicim bisey bu böyle,burda istersen eger kadin dogumdan randevu alirsin gidip amelyatla baglatirsinAnladım bende işte ameliyat flan tarihi alana kadar çünkü burda uzun süren şeyler bunlar . Doktor dedi eger istiyorsan şart varmış karar aldıktan sonra 4 ay beklenmesi gerekmiş . Psikolog onayı lazımmış birde . Sonra işte ameliyat tarihi flan . Ölme eşşegim yaz gelsin .
O yüzden kadın dogımcuda rendevum var spiral taktıracam tekrar . Herşey hallolana kadar . Burda nasıl yapıyorlar bilmiyorum işte bütün detayları soracam tekrar .
Afiyet olsun canım . Bitirdin mi bugünü .