- 12 Mart 2019
- 16.241
- 35.784
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #19.501
Düşünme boşver yarın tartıda artı cıkarım zatenDüsunmem lazim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünme boşver yarın tartıda artı cıkarım zatenDüsunmem lazim![]()
Aaa deli ciktidoldururum o boşluğı![]()
Bende ✌Düşünme boşver yarın tartıda artı cıkarım zaten![]()
Keşke doldurabilsekdoldururum o boşluğı![]()
Anladım bende işte ameliyat flan tarihi alana kadar çünkü burda uzun süren şeyler bunlar . Doktor dedi eger istiyorsan şart varmış karar aldıktan sonra 4 ay beklenmesi gerekmiş . Psikolog onayı lazımmış birde . Sonra işte ameliyat tarihi flan . Ölme eşşegim yaz gelsin .
O yüzden kadın dogımcuda rendevum var spiral taktıracam tekrar . Herşey hallolana kadar . Burda nasıl yapıyorlar bilmiyorum işte bütün detayları soracam tekrar .
Afiyet olsun canım . Bitirdin mi bugünü .
Orasida diyet günlüğü sanırimBu şekilde takıma devam ediliyormu
Evet canim yurtdisindajtaime020626 bacım o kadar hastanede kadın doğum doktoruyla çalıştım böyle biseyi sende duydum yurt dışında misin sen çünkü ordakiler doğurganlık artsın diye saçma prosedürler koyuyorlar
Hele belli Türkiye'de böyle bişey yokEvet canim yurtdisinda
Bende hic duymadimHele belli Türkiye'de böyle bişey yok
Evet maalesef zaten yaşım küçük olduğu içinde istemiyorlar pek fazla ama hastayım işte istemiyorum dedim . Ama baya uzun sürüyorjtaime020626 bacım o kadar hastanede kadın doğum doktoruyla çalıştım böyle biseyi sende duydum yurt dışında misin sen çünkü ordakiler doğurganlık artsın diye saçma prosedürler koyuyorlar
İşte bana dedi sağdan 1 delik sağdan bir delikBen ikinci sezeryanin sırasında yaptırdım ama sen sonradan gidip olmak istersen göbek deliğinin ordan 1 cm kim kesi yeri açıp ordan bağlama yapiyolar diğer korunma yöntemlerini kullanamıyorsan ve bı daha çocuk dusunmuyosan eşinde imza verirse oluyo çok basit yarım saatlik bı is
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
M MissHayaLet Eki Görüntüle 3024740
Yarım muz yedim
Yatmadan acıkınca bi bitki çayı içerim![]()
Sağol kaptanAfiyet olsun canım![]()
Oysss yerim seniDene bakalım
Zahmet olmasın sana diye![]()