Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sert-smiley-hareketli-resim-0403.gif
doldururum o boşluğı
Aaa deli cikti

Anladım bende işte ameliyat flan tarihi alana kadar çünkü burda uzun süren şeyler bunlar . Doktor dedi eger istiyorsan şart varmış karar aldıktan sonra 4 ay beklenmesi gerekmiş . Psikolog onayı lazımmış birde . Sonra işte ameliyat tarihi flan . Ölme eşşegim yaz gelsin .
O yüzden kadın dogımcuda rendevum var spiral taktıracam tekrar . Herşey hallolana kadar . Burda nasıl yapıyorlar bilmiyorum işte bütün detayları soracam tekrar .

Afiyet olsun canım . Bitirdin mi bugünü .
jtaime020626 jtaime020626 bacım o kadar hastanede kadın doğum doktoruyla çalıştım böyle biseyi sende duydum yurt dışında misin sen çünkü ordakiler doğurganlık artsın diye saçma prosedürler koyuyorlar

jtaime020626 jtaime020626 bacım o kadar hastanede kadın doğum doktoruyla çalıştım böyle biseyi sende duydum yurt dışında misin sen çünkü ordakiler doğurganlık artsın diye saçma prosedürler koyuyorlar
Evet canim yurtdisinda

Evet maalesef zaten yaşım küçük olduğu içinde istemiyorlar pek fazla ama hastayım işte istemiyorum dedim . Ama baya uzun sürüyor

Ben ikinci sezeryanin sırasında yaptırdım ama sen sonradan gidip olmak istersen göbek deliğinin ordan 1 cm kim kesi yeri açıp ordan bağlama yapiyolar diğer korunma yöntemlerini kullanamıyorsan ve bı daha çocuk dusunmuyosan eşinde imza verirse oluyo çok basit yarım saatlik bı is
İşte bana dedi sağdan 1 delik sağdan bir delik
Göbekten 1 delik bir tanede hemen sezeryan olduğum bölgeden ufacık . Bilmiyorum ama düşündükçede çok korkuyorum

D u t D u t
M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Bu günkü menüm

İki yumurtadan kaşarlı omlet
5 zeytin
Çatalı. Ucuyla Ezine peyniri
Çay kaşığı pekmez
İki lokma ekmek oda tadına bakmak için evde yaptığım ekmek olduğu için🙈

Menemen 4 yemek kaşığı

Mkarna 2 yemek kaşığı

12 bin adım