- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #19.741
Gelem lavman yapam sana bak o da çok etkiliLa get![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelem lavman yapam sana bak o da çok etkiliLa get![]()
Ben dun odayı terkettim hemde en sevdigim seyi almıştı sende terk et gitsinBacım senin bizim diyetimize kastın mi var zaten regl oluyok çay şekeri bile gözüme enfes gozukuyo kocam da gitmiş soğuk baklava almış allahsız çayla goturuyo bende öyle bakiyom
Sayfa size emanet
He bi görmediğin dötüm kaldıydıGelem lavman yapam sana bak o da çok etkili
Fırına revaniyi atmayami gidiyorsunSayfa size emanet![]()
Diyetime çomak sokarsa yataktan da giderim kefi bilirBen dun odayı terkettim hemde en sevdigim seyi almıştı sende terk et gitsin![]()
Ayyy tutun beni şu kadını yolmayımRabbim kimseyi diyetle sınamasın
![]()
Yok diyet günlügünden çiktı ben gidiyoreFırına revaniyi atmayami gidiyorsun
Yapma bunu
Kız ben 6 senedir neler goruyon bı bilsen senin dotun hiç bişey ebat ebat boy boyHe bi görmediğin dötüm kaldıydı![]()
Namusumla aç kalırım daha iyiFit revaniden bahsediyorduk Mısır irmigi felan hurma suyuyla tatlandirdik işte![]()
48 kilogram 200 gramAyyy tutun beni şu kadını yolmayım48 kilo bizimle totoş geçiyo
![]()
Tama hösKız ben 6 senedir neler goruyon bı bilsen senin dotun hiç bişey ebat ebat boy boy
Ulan disarda 1metre kar var kar ne hurmasi ne revanisi market zaten kapaliFit revaniden bahsediyorduk Mısır irmigi felan hurma suyuyla tatlandirdik işte![]()
48 kilogram 200 gram
Geçmiyorum
Psikolojik oyunlar bunlar arada lazım![]()
Ben en son ilk okulda 48 dim lanAyyy tutun beni şu kadını yolmayım48 kilo bizimle totoş geçiyo
![]()
Ben 4 yaşımda felan mı acabaBen en son ilk okulda 48 dim lan
Bende yeni evlendigimde etek kıçimdan düsuyorduBen en son ilk okulda 48 dim lan