- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #20.441
Bende kaşar aldirimBugün yapsammı dedimdee kaşar olunca aşeriyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kaşar aldirimBugün yapsammı dedimdee kaşar olunca aşeriyom![]()
Tavukluyu evett yemiştim efsane oluyoyaa buda diyetlik gibi olmuşBen bunu tavuklu yapıyorum ooff müthiş oluyor![]()
Amin kuzum herkesee kolaylık versin bu yoldaAzıcık azıcıkta yapamazsın.
Senin işinde zor kuzu
Rabbim kolaylık versin
Tamam yapayımm bende sağlıklı hemGuzel oluyor dene ben yaptim![]()
Aboovvv kızzz diyet topiği olduğu unuttumm resmen linçliycekler biziiiBende kaşar aldirim
![]()
Kabagın herseyi güzel oluyor evde icine koyabilecekleri topla yapTavukluyu evett yemiştim efsane oluyoyaa buda diyetlik gibi olmuş
Aminnn ortaaaam inşallah regl yaktı beniOrticimm canını sıkma benim de geçen hafta öyle oldu her şey yoluna girer tekrar ve kilolar su gibi akar gider canımm.![]()
25 gram tüketebilirler benceTamam yapayımm bende sağlıklı hem
Aboovvv kızzz diyet topiği olduğu unuttumm resmen linçliycekler biziiihele işin içinde kaşar olunca
Hem diyetlik hem sağlıklıKabagın herseyi güzel oluyor evde icine koyabilecekleri topla yap![]()
Yiyeceğim napimTavukta yasakmış yandık![]()
Suss susss25 gram tüketebilirler bence
Bana kalsa yarısını yerim
Domates soslu makarnada mükemmel oluyor![]()
Ben kabagi soydum 2ye uzunlamasina bölup icini oydum sıcak suda az hasladim yumusayinca hemen aldım buzlu suya attim onlari,sonra cikarttim peceteyle sildimTamam yapayımm bende sağlıklı hem
Aboovvv kızzz diyet topiği olduğu unuttumm resmen linçliycekler biziiihele işin içinde kaşar olunca
Bunu alma farmasinin bı tane masaj Jeli var biberli ondan al o da güzel ama fiyatını bilmiyomBu gerçek mi acaba basenlere sürüp çıkayım ama gerçek değilse viks çok pahalı bir şey artık bunu yazanın yakasına yapışırım. Yana yana yürüycem bir de bir işe yaramazsa cimere simere bimere her yere yazarım yaktılar diye
Eki Görüntüle 3025459
Agzım sulandı veelleehhHem diyetlik hem sağlıklı![]()
Soya sosuBen kabagi soydum 2ye uzunlamasina bölup icini oydum sıcak suda az hasladim yumusayinca hemen aldım buzlu suya attim onlari,sonra cikarttim peceteyle sildim
Icine istedigin sebzeyi sotele doldur üstüne soya sosu,nar eksisi,limon baharat istersen karistirip uslerine döktüm en ustune dereotu
At kestaneside güzelBunu alma farmasinin bı tane masaj Jeli var biberli ondan al o da güzel ama fiyatını bilmiyom
Canim hepsini bölüstürcegin icin sorun yokSoya sosu
Nar ekşisi
Abov
Kalori![]()
Oooo ne güzel olur bakk boyleeBen kabagi soydum 2ye uzunlamasina bölup icini oydum sıcak suda az hasladim yumusayinca hemen aldım buzlu suya attim onlari,sonra cikarttim peceteyle sildim
Icine istedigin sebzeyi sotele doldur üstüne soya sosu,nar eksisi,limon baharat istersen karistirip uslerine döktüm en ustune dereotu
Yinede olmaz bir kere dil değiyorCanim hepsini bölüstürcegin icin sorun yok