- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #20.501
Abowww sayfa yemek sayfası olmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnceliğimiz beraber olsun .Bu yolda incelelimRica ederim efenim . Allah iyiliğinizi daim etsin sağolun çok incesinizin
Kız sen daha nereye incelcen bırak biz incelelim azcık inceldigimiz yerden kopsunİnceliğimiz beraber olsun .Bu yolda incelelim![]()
Yok yiyorum artık.Kız sen daha nereye incelcen bırak biz incelelim azcık inceldigimiz yerden kopsun![]()
Evet öyle diyeceğim şimdi bile güzel gidiyorHeee iyi iyi kuzu hedefine ulaşınca iyiki yapmişım dicen![]()
Tabiikii kuzum Rabbim hayırla sonuclandırsın inşaAllahDualarında olim kuzu![]()
Sumak zararliymis sanki kuzu korkumdan koklatiyorum üzerine yumurtanınSerpiştirr hicbirşey olmazbende aynı ediyorum kimyonsuz asla
Bende gittim ortopediye falan kar etmedi bana en son bana fizik tedavi doktoru gel cekiym dedi de öyle geçti kime gitsem pocun ödem yapmış diyodu oturma simidi olmadan oturamiyodum şükür geçtiÖnce ortapediaya gittim jelle hap verdi sonra egzersiz verdi ben reformer pilatese gidiyordum onu bıraktım geçmezse fizik tedavi dedi .
Onada gidemiyorum nedenini sonra söylerim
İyi birşey olacak ama nedeni İnşAllah
![]()
Oldumçok şükür
![]()
Darısı başına kuzum![]()
Amin inşallah ablam gözümü yollar da bırakmasınGelene kadar beynimdeki müzik dın dın dın dın gerilim müziği![]()
Teşekkür ederim tatlımTabiikii kuzum Rabbim hayırla sonuclandırsın inşaAllah![]()
Rabbim birdaha yaşatmasın güzelimBende gittim ortopediye falan kar etmedi bana en son bana fizik tedavi doktoru gel cekiym dedi de öyle geçti kime gitsem pocun ödem yapmış diyodu oturma simidi olmadan oturamiyodum şükür geçti
Rabbim birdaha yaşatmasın güzelim
![]()
Afiyet bal olsun
Birde dişleAminnnn Allah kimseyi başıyla dotuyle sinamasin derdi zor
AdrenalinSpor spor . Kuş gibi hafifledim ya . Tamda istediğim gibi basen çalıştırdı bacaklarım titriyor hala![]()
Teşekkür edrim kadınlara özel yapmışlar sankiAfiyet bal olsun
Fincan ne kadar şirin![]()
Ver gitsinAdrenalin
Ver coşkuyu![]()