• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar
Hepinizi çok çok tebrik ediyorum grubumuzun biricik kaptanı E Elif_Eylul ve bütün arkadaşlarım burada pasta böreği çöreğe dalmadiysam sayenizde ben kızlara hesap veremem diyip kenara cekildim bir bardak ılık su ictim 😂😂😂 Kayınvalidem nasıl grupmuş helal olsun valla dedi o derece 😂😂 Kilo bildirimi yapıyorum ve cok mutluyum varlığınız ve desteğiniz pahabiçilmez canlarım 😍😍❤❤
Eski kilo: 81.1
Güncel: 80.0
Tebrik ederim canım 🤗💞

Selam kızlar
Hepinizi çok çok tebrik ediyorum grubumuzun biricik kaptanı E Elif_Eylul ve bütün arkadaşlarım burada pasta böreği çöreğe dalmadiysam sayenizde ben kızlara hesap veremem diyip kenara cekildim bir bardak ılık su ictim 😂😂😂 Kayınvalidem nasıl grupmuş helal olsun valla dedi o derece 😂😂 Kilo bildirimi yapıyorum ve cok mutluyum varlığınız ve desteğiniz pahabiçilmez canlarım 😍😍❤❤
Yaaa tebrik ediyorum seni canım🤩
Haftaya 7ler burda demekki

Selam kızlar
Ooooo bu hafta süperdik gerçekten ortimmm 😚😍😚😇😇😇😇tebrık ederım

Teşekkür ederim kuzum ❤️🏃🏻‍♀️😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X