• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cook teşekkür ederim idolüm sayende yoksa bu basenler erimezdi 😍😍😍 Mor Vampirella Mor Vampirella hiç merak etme burada sporu da seversin daha iyi bir sonuç için onu da yapacağın motivasyonu pozitif enerjiyi burada bulabilirsin 😍😍😍
Senin de azminle canım benim yoksa biz ne yapsak boş icinizden gelmese olmazdi:KK74:

Brüksel hiç yemedim denemedim yaaa güzel oluyomu gerçekten
Ben onları kafasını kesiyorum tencereye çok az zeytinyağı ve su koyuyorum yoğurtlu güzel oluyor canım istersen limonlu salata gibi de yapabilirsin haşlayıp.

Kızlar ben aranızdan ayrılmak istiyorum bebeğim günden günden daha çok hasta oluyor . Kafam hiç rahat degil . Kızım hala ateşli . Evde sigara konusu tekrar hakim oldu . İyi değilim kafamı boşaltmam lazım . Biraz aranızdan ayrılmak istiyorum. Kusura bakmayın . Bu kadar stressle konsantre olamıyorum üzgünüm . Kendimi toparlayıp tekrar aranıza dönecem . Doktor çok dikkat et dedi ortalıkta hastalık en çokta çocukları etkiliyor dedi . BKalım ilaca devam . Kötü olursa getir dedi tekrar . Yani hakkınızı helal edin . Ben bir süreliğine ayrılıyorum .
😔Uzuldüm canım halal eolsun sende helal et Allah'a emanet ol bebeğine Allah şifalar versin 💚

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X