• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
17 Mart spor,
200 ip atlam
Screenshot_2022-03-18-11-18-53-76_efaee9233a816a5de5fd5a4cb49356f4.webp

Selam kızlar
Hepinizi çok çok tebrik ediyorum grubumuzun biricik kaptanı E Elif_Eylul ve bütün arkadaşlarım burada pasta böreği çöreğe dalmadiysam sayenizde ben kızlara hesap veremem diyip kenara cekildim bir bardak ılık su ictim 😂😂😂 Kayınvalidem nasıl grupmuş helal olsun valla dedi o derece 😂😂 Kilo bildirimi yapıyorum ve cok mutluyum varlığınız ve desteğiniz pahabiçilmez canlarım 😍😍❤❤
Eski kilo: 81.1
Güncel: 80.0
Tebrikler canım eksin cok guzel ❤️

Az kaldı kuzum dayan 💋 sonra dilediğin gibi yersin ama abartma 🙈
Yok kızzz asıl ozaman birşey yemicemm pekk zayıflamak için salmıcamm ama esim diyo tatlıyı sana yediremedim ya diyo hergün sana tatlı alcam diyo dedim yok istemiyom alma sonra alırım kilo all diyo bana bırakmışken ne alacamm 😀😀😀😀

Canim gecen hafta 1kere paylastin bide dün paylastin oyuzden, cok çarpın olcaktı bugun yeni liste yapicam🥰

Siz iyi olunda🥰

Teşekkür ederim canım :KK74:

Günaydın canım 🤩
Ben hastanedeyim diye istersen paylaşma dedin ya ben o yüzden paylaşım yapmadım ama eve gelir gelmez yaptım 😇😇😇
Tebrikler kuzum ☺️
Sıkma canını kuzum toparlarsin sen 🤩
Canım Tebrikler 🥰
Gunaydin kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 67.2
Bugun 67.0
- 200
Eki Görüntüle 3028748
Tebrikler canım
Selam kızlar
Hepinizi çok çok tebrik ediyorum grubumuzun biricik kaptanı E Elif_Eylul ve bütün arkadaşlarım burada pasta böreği çöreğe dalmadiysam sayenizde ben kızlara hesap veremem diyip kenara cekildim bir bardak ılık su ictim 😂😂😂 Kayınvalidem nasıl grupmuş helal olsun valla dedi o derece 😂😂 Kilo bildirimi yapıyorum ve cok mutluyum varlığınız ve desteğiniz pahabiçilmez canlarım 😍😍❤❤
Eski kilo: 81.1
Güncel: 80.0
Kız Tebrikler azmin harika ❤️

Yok kızzz asıl ozaman birşey yemicemm pekk zayıflamak için salmıcamm ama esim diyo tatlıyı sana yediremedim ya diyo hergün sana tatlı alcam diyo dedim yok istemiyom alma sonra alırım kilo all diyo bana bırakmışken ne alacamm 😀😀😀😀
Yok fazla abartmazsin insan kendini frenleyince gerisi geliyor.

Aynenn öyleee buyüzden fit anne olmak istiyorum çok özeniyorum
Olursun canım asım kilo emzirme dönemi alınıyor ama çevreden kaynaklı, mesela benim kayınvalidem hep sen bir şey yemiyorsun der. Yiyorum ben hamur işi yemiyorum diyorum bir ara takmıştı bana hasta olacaksın diye.

Hatta geçen akşam eşim bir gaz verdi ona yok birşey yemiyor yok şöyle yok böyle diye. Ya dedim yiyorum niye hasta olayım hamurisi yemeyince hasta mı olunuyor🙈 ay valla deli ediyorlar beni 🤐

Aynenn öyleee buyüzden fit anne olmak istiyorum çok özeniyorum
Olursun canım asıl kilo emzirme dönemi alınıyor ama çevreden kaynaklı, mesela benim kayınvalidem hep sen bir şey yemiyorsun der. Yiyorum ben hamur işi yemiyorum diyorum bir ara takmıştı bana hasta olacaksın diye.

Hatta geçen akşam eşim bir gaz verdi ona yok birşey yemiyor yok şöyle yok böyle diye. Ya dedim yiyorum niye hasta olayım hamurisi yemeyince hasta mı olunuyor🙈 ay valla deli ediyorlar beni 🤐

Olursun canım asım kilo emzirme dönemi alınıyor ama çevreden kaynaklı, mesela benim kayınvalidem hep sen bir şey yemiyorsun der. Yiyorum ben hamur işi yemiyorum diyorum bir ara takmıştı bana hasta olacaksın diye.

Bnde öyleydim annem helvayı ekmege sıktı sıktı elime verdı süt olacak yoksa süt olmaz sekerlı süt ler çaylar 😒😒😒😒ıste oda yapıştı üstüme

Evettt düşünüyolarda yesin etsin diyeee ama süt varken neden gerek duyalımkii sonuçta dimi nebileyim ben asıl süt ceviz badem şeyler süt ediyor tahıllı ekmekler bulgur pilavı falan bunlar yapıyo süt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X