• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aahh inşallah 🤲🏻🥰 icim sıcacık oldu bak böyle diyince 😍🥰 Rabbim nerde isteyen varsa herkese nasip eylesin 🤲🏻
Amin kuzum amin Rabbim büyuk isteyen herkese nasip etsin :KK74:

Nekadar yağ kaybi okadar kolay hamilelik süreci

Aahh inşallah 🤲🏻🥰 icim sıcacık oldu bak böyle diyince 😍🥰 Rabbim nerde isteyen varsa herkese nasip eylesin 🤲🏻
Saglikla gelsın kuzum bnm arkadaşim var 39 haftalıkken bırden şekeri çıktı cok kilo her zaman zarar bıraz kilolu hamile kaldı ınsülin kullanıyordu ona bagladılar bebegı karnındayken öldü sonra sezeryan ile aldılar bebegını cok üzüldük cok agladık sımdı oda dıyete başladı zatıflayıp tekrar bebek düşünüyor

Saglikla gelsın kuzum bnm arkadaşim var 39 haftalıkken bırden şekeri çıktı cok kilo her zaman zarar bıraz kilolu hamile kaldı ınsülin kullanıyordu ona bagladılar bebegı karnındayken öldü sonra sezeryan ile aldılar bebegını cok üzüldük cok agladık sımdı oda dıyete başladı zatıflayıp tekrar bebek düşünüyor
Aaa cok üzüldüm😔
Aynen abla yag oranı cok yüksekti bnm arkadaşiiminda
Kilolu hamile kalmak herzaman riskli oluyor cunku dahada kilo aliyosun yağ bağlıyor heryerin bu sefer 😑
Ben 63kiloyla kıza hamile kaldim 90 kiloyla doguma girdim kız dogdu heryeri yağ icinde😏

Eee Pazartesi cok guzel bir eksi geliyor desene🤩
Aynen öylee olicii ihifihihigii :confused::rolleyes::rolleyes:
Aminn kuzum amin 🙏
🤲🏻🤲🏻
Cok haklısın herseyin hayırlısını nasip eylesin Rabbim hamileliğin de kolayını evladın hayırlısını 🤲🏻
Cok gecmiş olsun arkadasına sabırlar versin hic kolay değil biz nasıl hasret cekiyorsak onun iki kattır eminim..
Beni gören kilolu demiyor da vucut indeksim kilolusun sen diyor ondan kesin kararlıyım artık vermeye kendim icin aynaya baktıgımda tereddute dusmemek icin..

Aaa cok üzüldüm😔

Kilolu hamile kalmak herzaman riskli oluyor cunku dahada kilo aliyosun yağ bağlıyor heryerin bu sefer 😑
Ben 63kiloyla kıza hamile kaldim 90 kiloyla doguma girdim kız dogdu heryeri yağ icinde😏
Bnde 68ıle hamile kaldım 78 le doğurdum lohusalıkta ta 9kilo aldım işte ☹️☹️Ama şuanda cok ıyı zayıflıyorum orantılı sporla destekli oglumdan sonra da kilo vermiştim ama sıkılaşma olmamiştı sporsuz verdım onda
Aynen öylee olicii ihifihihigii :confused::rolleyes::rolleyes:

🤲🏻🤲🏻

Cok haklısın herseyin hayırlısını nasip eylesin Rabbim hamileliğin de kolayını evladın hayırlısını 🤲🏻
Cok gecmiş olsun arkadasına sabırlar versin hic kolay değil biz nasıl hasret cekiyorsak onun iki kattır eminim..
Beni gören kilolu demiyor da vucut indeksim kilolusun sen diyor ondan kesin kararlıyım artık vermeye kendim icin aynaya baktıgımda tereddute dusmemek icin..
Aynen tatlım böyle devam

Bnde 68ıle hamile kaldım 78 le doğurdum lohusalıkta ta 9kilo aldım işte ☹️☹️Ama şuanda cok ıyı zayıflıyorum orantılı sporla destekli oglumdan sonra da kilo vermiştim ama sıkılaşma olmamiştı sporsuz verdım onda

Aynen tatlım böyle devam
Ben öküz gibi yedim canim:KK47::KK47::KK47:

Aynen tatlım böyle devam
Kız hamilelikte az almıssın he ideal yani sonradan etrafa uyup tatlı mı yedin bol bol 😌
Ben öküz gibi yedim canim:KK47::KK47::KK47:
:KK70::KK70::KK70:

Anlamadim esin kilon az diye mi kizdi🤔kendi kilosuna mi kizdi 😳
Benim kilom az diye🤐
Hayırli sabahlar kızlar bugün erkenci degilmisiniz nesiniz kimsecikler yazmamış daha 🤪🤪🥰🥰
Hayırlı sabahlar 😘
Hayırlı sabahlar kızçelerr 😍🥰
Hepimize güzel birgun olması dılegıyle 🥰
Hayırlı sabahlar canım 🥰
Günaydın kaptanellam 😚
Günaydın kuzum 😘
Günaydın herkese mutlu hafta sonları 😍
Günaydın güzel haftasonlari,💋
Günaydın güller, papatyalar ❤️
Günaydın gül 🌹🥰
Gunaydın canım 🤩nerdesin sabah seni gördüm😏
Günaydın canım gece uyumusum sabahta kızlar babaanne de uyuyunca uyudum🤭🤭🤭
🥰🥰🥰
Düşmedi ateşi filizim hastaneden geldik şimdi. Boğazı enfeksiyonlanmış kulağına vurmuş o da . Antibiyotik kulak damlası falan verdiler
Selam canım çok geçmiş olsun iyi olmuş doktora götürdüğün kulak olunca hemen geçmiyor Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻
Sağol kaptanım . Sürekli kucağımda olmak istiyo. Günlük adımımı atamicam bugün . Muaf olma şansım var mı .geceden beri kucağımda hep
Kuzu sen ufaklığı dikkat et onlar daha önemli 💋
Canlarım spor kaptanellam 😘😘😚😚
M MissHayaLet sizce en etkili Leslie hangısı sız hangısını yapıyorsunuz dün yaptım ben illk defa cok eglencelii 😀😀😀geldı bana
Canm Leslie boosted daha hızlı diğerlerinden.

Benim kilom az diye🤐

Hayırlı sabahlar 😘

Hayırlı sabahlar canım 🥰

Günaydın kaptanellam 😚

Günaydın kuzum 😘

Günaydın güzel haftasonlari,💋

Günaydın gül 🌹🥰

Günaydın canım gece uyumusum sabahta kızlar babaanne de uyuyunca uyudum🤭🤭🤭

🥰🥰🥰

Selam canım çok geçmiş olsun iyi olmuş doktora götürdüğün kulak olunca hemen geçmiyor Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻

Kuzu sen ufaklığı dikkat et onlar daha önemli 💋

Canm Leslie boosted daha hızlı diğerlerinden.
Tamam 👌 bnde onla başladım zaten hıc bozmayım devam edeyım o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X