• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ya bu baya büyük biz hamsiyiz minyon tipliyiz ya:KK70::KK70::KK70:
t107005.gif

E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Sabah
Klasik kahvalti ekmeksiz

Ara elma

Aksam
İki kepçe taze fasulye bir bardak yoğurt suyu

10 bın adım
30 mekik

günün mönüsü
Sabah kahvaltısı 1dilim kepekli ekmek
1tabak mercimek çorbası
3-4 dilim peynir

Ara öğün. Feridun Kunak detoks çayı

Öğlen 1tabak yeşil mercimek çorbası

Ara öğün. Yarım elma

Akşam 2 alabalık ve marul

1.5 litre su,
Spor olarak 30 dk lesie artırılmış fitness yürüyüşü :süslü:

birazdan 40 dk 3km yürüyüş yapicam inşallah ( 4.800 adıma tekabül ediyor):KK6::spor:

bu arada herkese afiyet olsun 😍
Afiyet olsun canlar 🤩

Hosgeldin canım🥰
Burdami devam etmek istiyosun,istiyosan seni taniyalim
Merhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldım🙈 Şimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim😅

Merhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldım🙈 Şimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim😅
Tanıştıģımıza memnun oldum canim bende filiz,
Cok guzel kilo vermissin maşallah🥰
Istersen yarin tarti bildiriminle baslarsin,yada net kilonu biliyosan söylersen hedefinle birlikte ilk sayfaya ekleyim senide,ilk sayfada kurallar var okursan sevinirim menu bildirimini her aksam yapmanı rica edicem🥰

Tanıştıģımıza memnun oldum canim bende filiz,
Cok guzel kilo vermissin maşallah🥰
Istersen yarin tarti bildiriminle baslarsin,yada net kilonu biliyosan söylersen hedefinle birlikte ilk sayfaya ekleyim senide,ilk sayfada kurallar var okursan sevinirim menu bildirimini her aksam yapmanı rica edicem🥰
Sağ ol canım geri almasak keşke😢Sabah tartıldım 74,9 çıktım hedef kilom 67 ilk sayfaya göz attım yarın itibariyle menü bildirimine başlarım🥰

Sabah: 2 dl TB ekmeği, iki haşlanmış yumurta, yeşillik, çay, peynir, zeytin

Öğle: 1 kase taze fasulye, 1 dl TB ekmeği, yoğurt

Akşam: kuzu tandır, 4 5 yk pirinç pilavı, yoğurt, şekersiz ayva kompostosu

Şu 1.5 lt çok az içtim bugün
Bebisi uyutup biraz suya yuklencem içim yanıyor
E Elif_Eylul

Sağ ol canım geri almasak keşke😢Sabah tartıldım 74,9 çıktım hedef kilom 67 ilk sayfaya göz attım yarın itibariyle menü bildirimine başlarım🥰
Tamam canim ekliyorum başlangıçin hayırli olsun🥰

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

o_O
Hoşgeldin Aramıza Canım❤️

E Elif_Eylul
Afiyet Olsun canım ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X