• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun kızlar 🥰
Sagol canım 🥰
Bugün menüm sabah
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin yoğurt
2 dilim ekmek

Akşam 4 lahana sarma fırında patates ciğer

Spor 10 dk basen eritme hareketleri
5000 adım
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Afiyet olsun canım 🤩
Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰
Bugün geldin sen ama🤪

Afiyet olsun canım 🥰
Pekiii 😅
Afiyet olsun kızlar ❤️
Sagol kuzu 🥰
Iyi geceler kızlar 😘umarim eksik menüler gelir hafta sonu diye herkes kaytarıyor😑
İyi geceler kaptanım görüyorsun bak herseye ragmen geldim yazdım 😂
Cips dışında güzel menü canım afiyet olsun😍😍
Kız o benim kilo vermem ödülüm 😂😅😅🥰
Çok acıktım bu akşam😢 Erkende yatamıyorum gece 3 e kadar oturuyoruz şu açlık duygusunu nasıl unutmuşum blr an önce alışırım inşallah😅
Bu durumda ne yapılır bilemedim 😂

Sagol canım 🥰

Afiyet olsun canım 🤩

Pekiii 😅

Sagol kuzu 🥰

Iyi geceler canim🥰

Sagol canım 🥰

Afiyet olsun canım 🤩

Pekiii 😅

Sagol kuzu 🥰

Ödül madem o zaman susarım🤣 tadını çıkara çıkara ağır ağır yeseydin🤭

Canım benide ekle lütfen bu grup cok aktif bende katılıyorum 3 aydır diyetteyim tabi ara ara bozuyorum ama tamamen bırakmıyorum

Güncel kilo 61.7
Hedef 50
Boy 158

Hepimize Allah kolaylık versin kadın olmak zor azcık kilo alsan hemen insanlardan tepki görüyorsun hep güzel olmak zorundayız inşallah ilerde bu algıfan kurtuluruz...

Canım benide ekle lütfen bu grup cok aktif bende katılıyorum 3 aydır diyetteyim tabi ara ara bozuyorum ama tamamen bırakmıyorum

Güncel kilo 61.7
Hedef 50
Boy 158

Hepimize Allah kolaylık versin kadın olmak zor azcık kilo alsan hemen insanlardan tepki görüyorsun hep güzel olmak zorundayız inşallah ilerde bu algıfan kurtuluruz...
Hoşgeldin canim aramiza 🥰
Tabiki burda devam ediceksen listeye eklicem gunlük menu ve yapiyosan sporunu isticem senden hergun ilk sayfada yaziyor zaten,genede hatirlatayim,hafta sonu diye kizlar aktif degil cogunlukla burdalar hedefine ulasman dilegiyle

Hoşgeldin canim aramiza 🥰
Tabiki burda devam ediceksen listeye eklicem gunlük menu ve yapiyosan sporunu isticem senden hergun ilk sayfada yaziyor zaten,genede hatirlatayim,hafta sonu diye kizlar aktif degil cogunlukla burdalar hedefine ulasman dilegiyle
İnşallah aslında diğer gruplardaydım ama aktif değil oralar burada epey kilo verelenler olmuş cok sevindim spor yürüyüş yapıyorum şimdilik ama birazdaha kilo verim başka denicem

Hergün listemi yazıcam cok mutlu oldum burda daha cok mıtive olcam

Ramazandada devam edicez dimi

İnşallah aslında diğer gruplardaydım ama aktif değil oralar burada epey kilo verelenler olmuş cok sevindim spor yürüyüş yapıyorum şimdilik ama birazdaha kilo verim başka denicem

Hergün listemi yazıcam cok mutlu oldum burda daha cok mıtive olcam

Ramazandada devam edicez dimi
Her aksam gün bitiminde menulerimizi yaziyoruz,bu hafta enaz adim 5bin adim atiyoruz, kimseyi zorlamak istemedim isteyen istedigi adimı atabilir sporuda,ilk sayfada spor ve puanlarida var, M MissHayaLet etiket yaptiginda senide spor listesine ekler

Ramazandada kismetse devam edicez burdan,2senedir ben buralardayim takimlarda cogu kizlarla uzun surekli tanismisligimiz var,
Seninlede yola devam edicez😘

Her aksam gün bitiminde menulerimizi yaziyoruz,bu hafta enaz adim 5bin adim atiyoruz, kimseyi zorlamak istemedim isteyen istedigi adimı atabilir sporuda,ilk sayfada spor ve puanlarida var, M MissHayaLet etiket yaptiginda senide spor listesine ekler

Ramazandada kismetse devam edicez burdan,2senedir ben buralardayim takimlarda cogu kizlarla uzun surekli tanismisligimiz var,
Tamamdır cok tesekkür ederim 😘

Tamamdır cok tesekkür ederim

Güncel kilo 61.7
Hedef 50
Boy 158

Hoşgeldin canım bol eksiler dilerim 🥰

Iyi geceler kızlar 😘umarim eksik menüler gelir hafta sonu diye herkes kaytarıyor😑
İyi geceler kaptanım 💕
Herkese iyi geceler ❤️❤️❤️
İyi geceler canım ❤️

Güncel kilo 61.7
Hedef 50
Boy 158

Hoşgeldin aramıza canım ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X