• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim:)

Teşekkür ederim 😊

Google fit kullanıyorum ama az sayıyor bence . Telefon değiştirdim Samsung healt çok iyiydi ama bunda yok tabi.
Bende Huawei var canim hemen hemen aynı program telefona eslesmek zorunda değil ama saate göre olanlar da var tabi. Ayarlar kısmından boyunu kilonu attığın adımı ayarliyorsun orada hassas ayarı da ayarliyorsun. Ayarla önce bir de öyle dene istersen.

D u t D u t canım çocuklar arası ister istemez bulaşıcı oluyor hastalık sende kötü olmuşsun galiba hepinize çok geçmiş olsun umarim çabucak iyilesirsiniz🌺
F Frozen01 idrar yolu enfeksiyonu çok zor geçen sene küçük kizda oldu 15 gün geçmedi🥺 Raabim her ikinizin evlatlarına da şifa versin inşallah 🤲🏻

Napayım etiketlere sporlara döndüm yazdım o ara çayım buz gibi olmuş şimdi tekrar cay koydum çocukların isteği bitmiyor zaten 🥺🥺🥺
Bende simdi bitirdim isleri eylule slaym aldim heryeri slaym yapmis sümüklü böcek gibi oldu yapış yapış:mad::mad:
Elifte aradi anne dısari cikalim isten cagarcaklar gidip geleyim kahve iceriz

Bende simdi bitirdim isleri eylule slaym aldim heryeri slaym yapmis sümüklü böcek gibi oldu yapış yapış:mad::mad:
Elifte aradi anne dısari cikalim isten cagarcaklar gidip geleyim kahve iceriz
İykkkk ben almiyorum hiç 🥺 bir kinetik kum aldım her yeri kum yaptılar 😑

Gunaydinnnnnn kızlarrrrr:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: :21::21::21::21:

Günaydın canım
t4224.gif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X