- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #23.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman o bizdede var sofrabezi seriyorum üstunde oynuyorİykkkk ben almiyorum hiçbir kinetik kum aldım her yeri kum yaptılar
![]()
Allah razı olsun canım
Sağol canım brnimGeçmiş olsun canım
Günaydın canım![]()
Tartiyi düsünme bol bol c vitamini al ye iç cocuklarada dikkat etAllah razı olsun canım![]()
Sagol canim seninkilerede Rabbim sifa versin inşallah
Hoşgeldin canımHoşbuldum ya bu grubun enerjisi harika
Geçmiş olsun kuzumCanim dun giremedim kizimda idrar yolu enfeksiyonu var dun baya agladi onla ugrastim bugun daha iyi cok şükür
Ben yemiyorum kaptanım ama sanki bende artı geleceğimKizlar nerdesiniz
Yarin tarti günü bugun biraz hafif gecirelim dicem ama bende arti gelirim kesin
E Elif_Eylul
@karamel Latte
F Frozen01
@Noisy Girl
M M_atruska
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Gozdem__ umarim yemiyosundur
@sunnygirlll
Çok teşekkür ederim canım sanırım bende hasta oluyorum yarın da ben giderim![]()
Sagol canimGeçmiş olsun kuzum
Bi bakahim ayarlarına. Bi de iş yaparken minnosu odaya yatirinca kameradan izliyorum ondan da saymıyor o araları tabiiBende Huawei var canim hemen hemen aynı program telefona eslesmek zorunda değil ama saate göre olanlar da var tabi. Ayarlar kısmından boyunu kilonu attığın adımı ayarliyorsun orada hassas ayarı da ayarliyorsun. Ayarla önce bir de öyle dene istersen.
Idrar yolu ateste yapar bol sıvı tükettir canimSagol canim seninkilerede Rabbim sifa versin inşallah
idrar yolu enfeksiyonu bendede okuyor sık sık kanama bile olmustu
Kizim iyi simdi cok sukur
Doktora gotursemmi bilmiyom
Dun atesi vardi atesi düştü oynuyor suan
İnşallah ekşi gelirizEvet kızlar bugün yediklerimize dikkat edelim inşallah eksi gelecegiz yarın. Her ne yiyorsak yarın eksi gelecegimizi düşünerek yiyelim
Hadi bakalım Cuma'nın Sesi pazartesi'den belli olurbol su içelim adımlarımızı atalım haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiii
Tam zamanı tam zamaniii simdiiiiiii
M MissHayaLet
![]()
D u t
C Chikolata_gozlum
M Mavi Menekse
K Klassklasik
![]()
Mor Vampirella
![]()
Pandora27
![]()
suspushanimcim
![]()
Uzun süre yanma olursa doktora götür canim ben o ara 3 kere götürdüm 3. De anca geçmişti.Sagol canim seninkilerede Rabbim sifa versin inşallah
idrar yolu enfeksiyonu bendede okuyor sık sık kanama bile olmustu
Kizim iyi simdi cok sukur
Doktora gotursemmi bilmiyom
Dun atesi vardi atesi düştü oynuyor suan
Artıyı cumaya atariz heralde napalimHoşgeldin canım
Geçmiş olsun kuzum
Ben yemiyorum kaptanım ama sanki bende artı geleceğim
![]()
D vitamini eksikliginden olabilir bir kan ver canim bende cok cabuk yoruluyorum. Gecen sene kan verdim D vitaminim cok düşük cikti. ihmal etme miden nasil olduİp atlayım dedim yok ayaklarim kesiliyor
Delircem nezaman eskisi gibi olucam,süpürge bile zor yapıyorum nefes nefese kalıyorum,üzülüyorumda
Bir gideyim cidden covit sonrasi böyle oldum benD vitamini eksikliginden olabilir bir kan ver canim bende cok cabuk yoruluyorum. Gecen sene kan verdim D vitaminim cok düşük cikti. ihmal etme miden nasil oldu![]()
Yaa bitanesin kaptan. Zaten bişey yemeye fırsat olmuyo küçük sürekli kucağımda . Büyük yanımdan ayrılma diye ağlıyoTartiyi düsünme bol bol c vitamini al ye iç cocuklarada dikkat et
Biraz hızlı adım atmak gerekiyor demek ki canım.Bi bakahim ayarlarına. Bi de iş yaparken minnosu odaya yatirinca kameradan izliyorum ondan da saymıyor o araları tabii