• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım
t4224.gif
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

D u t D u t canım çocuklar arası ister istemez bulaşıcı oluyor hastalık sende kötü olmuşsun galiba hepinize çok geçmiş olsun umarim çabucak iyilesirsiniz🌺
F Frozen01 idrar yolu enfeksiyonu çok zor geçen sene küçük kizda oldu 15 gün geçmedi🥺 Raabim her ikinizin evlatlarına da şifa versin inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun canım😔

D u t D u t canım çocuklar arası ister istemez bulaşıcı oluyor hastalık sende kötü olmuşsun galiba hepinize çok geçmiş olsun umarim çabucak iyilesirsiniz🌺
F Frozen01 idrar yolu enfeksiyonu çok zor geçen sene küçük kizda oldu 15 gün geçmedi🥺 Raabim her ikinizin evlatlarına da şifa versin inşallah 🤲🏻
Sagol canim seninkilerede Rabbim sifa versin inşallah
idrar yolu enfeksiyonu bendede okuyor sık sık kanama bile olmustu
Kizim iyi simdi cok sukur
Doktora gotursemmi bilmiyom
Dun atesi vardi atesi düştü oynuyor suan

Hoşbuldum ya bu grubun enerjisi harika
Hoşgeldin canım
Canim dun giremedim kizimda idrar yolu enfeksiyonu var dun baya agladi onla ugrastim bugun daha iyi cok şükür
Geçmiş olsun kuzum
Kizlar nerdesiniz:işsiz::işsiz::işsiz:
Yarin tarti günü bugun biraz hafif gecirelim dicem ama bende arti gelirim kesin o_O
E Elif_Eylul
@karamel Latte
F Frozen01
@Noisy Girl
M M_atruska
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Gozdem__ umarim yemiyosundur😒
@sunnygirlll
Ben yemiyorum kaptanım ama sanki bende artı geleceğim 🤦
Çok teşekkür ederim canım sanırım bende hasta oluyorum yarın da ben giderim 😑
😔😔

Bende Huawei var canim hemen hemen aynı program telefona eslesmek zorunda değil ama saate göre olanlar da var tabi. Ayarlar kısmından boyunu kilonu attığın adımı ayarliyorsun orada hassas ayarı da ayarliyorsun. Ayarla önce bir de öyle dene istersen.
Bi bakahim ayarlarına. Bi de iş yaparken minnosu odaya yatirinca kameradan izliyorum ondan da saymıyor o araları tabii

Idrar yolu ateste yapar bol sıvı tükettir canim

Evet kızlar bugün yediklerimize dikkat edelim inşallah eksi gelecegiz yarın. Her ne yiyorsak yarın eksi gelecegimizi düşünerek yiyelim🤗
Hadi bakalım Cuma'nın Sesi pazartesi'den belli olur:KK73::KK73::KK73: bol su içelim adımlarımızı atalım haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiii:KK71::KK71:
Tam zamanı tam zamaniii simdiiiiiii:KK76::KK76::KK76::KK76:

🌼🌼🌼🌼🌼
🌼 M MissHayaLet
🌼 D u t D u t
🌼 C Chikolata_gozlum
🌼 M Mavi Menekse
🌼 K Klassklasik
🌼 Mor Vampirella Mor Vampirella
🌼 Pandora27 Pandora27
🌼 suspushanimcim suspushanimcim 🌼🌼🌼🌼🌼💋
İnşallah ekşi geliriz 😍 ben henüz kahvaltı yapamadım bakalım güne temiz başlarım inşallah devamı da öyle gelir 😊

Uzun süre yanma olursa doktora götür canim ben o ara 3 kere götürdüm 3. De anca geçmişti.

İp atlayım dedim yok ayaklarim kesiliyor🤷🏼‍♀️
Delircem nezaman eskisi gibi olucam,süpürge bile zor yapıyorum nefes nefese kalıyorum,üzülüyorumda
D vitamini eksikliginden olabilir bir kan ver canim bende cok cabuk yoruluyorum. Gecen sene kan verdim D vitaminim cok düşük cikti. ihmal etme miden nasil oldu 😐

D vitamini eksikliginden olabilir bir kan ver canim bende cok cabuk yoruluyorum. Gecen sene kan verdim D vitaminim cok düşük cikti. ihmal etme miden nasil oldu 😐
Bir gideyim cidden covit sonrasi böyle oldum ben
Kendimi biliyorum çünkü,midem gecti yaa mide hapi ictim 3gun

Tartiyi düsünme bol bol c vitamini al ye iç cocuklarada dikkat et
Yaa bitanesin kaptan. Zaten bişey yemeye fırsat olmuyo küçük sürekli kucağımda . Büyük yanımdan ayrılma diye ağlıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X